Fehér vagy piros kontaklencse állna jól? (esetleg ami szóbajöhet még az a szinte fehér világoskék sötét peremmel, kép rólam van leirásba)
Figyelt kérdés
szemem az többnyire alul vastagon kihuzba felül véknyan és oldalra halántékig kihuzva van :D
melyik szinü kontaklencse lenne a legjobb a felsoroltak közül?
2011. okt. 26. 20:53
1/9 anonim válasza:
gondolom halloweenre. de akkor öltözéktől függ.
bármelyik jól állhat szerintem.
2/9 A kérdező kommentje:
nemcsak halloween hanem esetleg koncert ilyesmi nemtudom vmi kicsit vámpir feeling kéne :D de kitelik tőlem h ha nemtul brutál még utcára is hordjam. de arra lennék kiváncsi h igy archoz/hajhoz melyik lenne a legjobb
2011. okt. 26. 22:03
3/9 anonim válasza:
hát szerintem ami hozzád illik az a piros.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. okt. 27. 13:59
6/9 A kérdező kommentje:
nem, Debrecenbe lakok, miért? :D
2011. okt. 27. 15:41
7/9 A kérdező kommentje:
szerkesztettem képet ugy h mind3verzió jelenvan
légyszi segitsetek nemtudom melyiket válasszam :D
2011. okt. 27. 19:13
8/9 anonim válasza:
csak mert ismeros az arcod:D
amugy haloweenre rozsaszint,koncertre keket:)
9/9 A kérdező kommentje:
jahh oksi :D
hát aza rózsaszin fehérnek indult xD hát énmondjuk a kék meg a piros között ingázok most de ha találok dioptriásat akkor lehet még napközbe is hordanám rendesen xD
2011. okt. 27. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!