Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki el tudna magyarazni...

Valaki el tudna magyarazni hogyan kell sminkelni? Ugyertem a legalapabb dolgokat?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok es mivel eleg rossz csaladi korulmenyek kozott tengodtunk, nem futotta soha sminktermekekre, igazabol soha nem sminkeltem magam. Egyszer voltam kozmetikusnal egesz eletemben es akkor is csak a szalagavatom miatt.

Mar dolgozom es osszejott annyi penz, hogy magamnak is vehessek dolgokat, pl. sminkeleshez, de abszolut nem tudom, hogy hogyan kene belefogni, mit kell nezni, milyen termekeket kene valasztani, fogalmam sincs semmirol. Ha pedig azt latjak, hogy egy 20+ lany teljesen tanacstalanul all es segitseget ker, akkor csak rohognek, vagy egyaltalan nem ertik, hogy hogy lehetnek ilyen 'ostoba' kerdeseim.

Tudtok segiteni? Barmilyen tanacsot szivesen fogadok. Koszi.

2015. okt. 27. 20:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Uristen, hat nem is gondoltam volna, hogy ennyien valaszoltok, koszonok szepen minden segitseget, probalkozni fogok ezerrel!

És azt is koszonom hogy nem nevettetek ki, meg semmi, nagyon jol esik.

2015. okt. 31. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Mér' vagyok lenéző? Kicsit érthetetlenre sikerült ez a mondatod a tízezres esztélaudereddel.
2015. nov. 9. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!