Barátom utálja ha ki vagyok festve, viszont én imádok sminkelni, és sminkes szeretnék lenni, de hogyan hassak rá, hogy ezt elfogadja?
Figyelt kérdés
Az még oké neki hogyha max a szemem van picit kihangsúlyozva ha megyünk valamerre,
Viszont én ha megyünk akár moziba is, szeretem kikenni magam, akár piros rúzs, alapozó,, tus stb Mindig morog érte:D Erről le lehet szoktatni?
2015. szept. 14. 18:31
1/5 anonim válasza:
Amikor megismert, akkor nem voltál kikenve? Ha igen, akkor minek próbálkozott nálad, ha nem is tetszik neki?
2/5 Sunshinedoll válasza:
Mondd meg neki, hogy te se szólsz bele, hogy ő mit csinál a saját arcával. A te arcod, nem az övé.
3/5 A kérdező kommentje:
De tetszettem neki de nyáron ismerkedtünk meg, akkor nem sminkeltem magam:D
Hát igen ez olyasféle magánügy a nőknél h festi-e magát neem?:D ez olyan h énse szolom le h borotvalja e a lábát stb
2015. szept. 14. 20:59
4/5 anonim válasza:
Becsüld meg, végre egy normális férfi. Te meg nagyon szép lehetsz talpig vakolattal...
5/5 A kérdező kommentje:
megbecsulom, jaj nem vagyok csunya:D kb minden 2.nő festi magát
2015. szept. 16. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!