Mit szerezzen be egy kezdő sminkes? ( aki most kezdi sminkelni magát )
[link] ( remélek ez az összes fajta létező ecset )
Egy átlagos sminkhez az előbb linkelt képen lévő ecsetek közül melyek fontosak? Vagy kérdem úgy: melyek kellenek egy mindennapi sminkhez? Termékekre is kíváncsi lennék. Alapozó, púder, korrektor, fekete szemceruza azok kellenek persze, de pl. pirosító vagy báziskrém ilyenek is kellenek egy normális sminkhez ?
Utolsó kérdésem: Szemhélyfestékből milyet szerezzek be, amiben olyan színek vannak amit általában mindig használ az ember ?
Esetleg más dolgokat is leírhattok, amiket egy kezdő sminkesnek tudnia kell.
Köszönöm mindenkinek előre is. :)
Sztem kezdő sminkelőnek báziskrém nem feltétlenül szükséges, meg ha egészséges arcszíned van, akkor pirosító sem. Persze majd később vehetsz, de nem hiszem, hogy most azonnal meg kellene venned mindent. Szemhéjfestékből meg én első körben egy barnás-natúr jellegű palettát vennék, mert az mkinek jól áll, tökéletes nappali smink lesz belőle, és azon lehet gyakorolni a színátmenetes sminket anélkül, hogy nagyon rémisztő lenne az eredmény (szval inkább ezt vedd kísérletezésre, mint vmi pinket meg királykéket). Későbbiekben meg válassz a szemszínedhez egy kicsit élénkebb színt (így látatlanban elég nehéz eldönteni, hogy mi állna jól a szemszínedhez :D).
Szájra, meg ha szeretnél, akkor kezdj egy világos, natúr rózsaszínnel (szájfény vagy rúzs az tök mindegy, amelyik neked jobban tetszik), az ált. jól áll az embereknek.
Köszi. A szemem egyébként zöld.
Am. én is ilyen natúr színre gondoltam, nem szeretnék semmi erőset, de kipróbálnám a fekete kihúzást a szemen. Csak nem tudom, hogy tussal vagy ceruzával csináljam- e. Úgy gondoltam, hogy felül tus, alul ceruza, de az hogy néz ki? :D
Ja és most Avontól rendeltem egy olyan szemceruzát aminek az egyik vége fekete a másik barna. Igaz a barnát csak felülre tegyem ?
Kérlek segítsetek az ecsetproblémában is. Eddig egy olyan nagy puffecsetem van. Ilyesmi: [link]
Pl. hogy felvigyem a szememre a szemhélyfestéket milyen kell ?
dorkasminkel.blogspot.com
Van erre egy külön videója, még terméket is ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!