Enyhén sminkelek, azaz BB krém, korrektor, szempillaspirál, szájfény. A szájfényre csak az utóbbi időben kaptam rá. Nem volt egy darabom se, ezért úgy gondoltam, beruházok valami minőségibe, és vettem egyet 3000Ft-ért, és eldöntöttem, még el nem fogy (olyan 1 év), nem veszek újat. Erre egy hétre rá megvettem egy másik színt is ugyanannyiért.
Mi a garancia, hogy meg tudok állni kettőnél, és nem leszek függő?
2015. szept. 30. 19:30
1/5 anonim válasza:
Ha el fog fogyni a pénzed, akkor már nem fogsz ilyet venni!
Mellékesen értelmesebb dolgokra is költhetnéd, vagy spórolhatnál is!
És ez nem sminkfüggőség, hanem pénzszórás és gőzöd sincs, hogy a pénznek mennyi az értéke, mert lesz..rod és nem tudod értékelni.
Te keresed meg rá, vagy a szüleid?
Egyébként mi értelme 3000 ft-ot kib..szni egy szájfényért?
Ennyiért kb. 3-4-t kapsz!!
2015. szept. 30. 19:51
2/5 A kérdező kommentje:
Én keresem meg, és ez a fizetésem kevesebb, mint egy százaléka.
2015. szept. 30. 20:01
3/5 anonim válasza:
Akkor nem szóltam, te keresed meg rá a pénzt, amivel azt csinálsz, amit akarsz! :)
2015. szept. 30. 20:05
4/5 anonim válasza:
Ha 3 ezer a fizetésed 1 százaléka akkor elég szép fizut kapsz. Ennyiből nem csoda hogy nem sajnálod megvenni. (3000×100= 300.000)
2015. okt. 25. 02:14
5/5 anonim válasza:
XD ilyen kérdést attol mert vettél 3000-forintért egy szájfény miért lennél sminkfüggő? Én ennek a dupláját költöm sminkre épp ami megtetszik random drogériában vásárlás közben holott van rúzsom nem is egy de ha valamilyen árnyalat nagyon megtetszik és épp van pénz rá akkor miértne? Ha nincs anyi pénz mert ki vagyunk számolva akkor nem veszek sminkeket csak ami nagyon szükséges, de ha van akkor rúzst,szájfényt,palettát,szemcerkát,smink ecsetet, vagy bármi egyebet veszek és? Kinek mi köze hozzá amig engem boldogá tesz ez és nem ártok vele másoknak, akkor én sminkfüggő vagyok mert szüli napomra azt kaptam hogy kaptam 100000-ot és vehetem belőle amit akartam, vettem sminkeket, hajra valo dolgok mint szines hajgumik,fejpánt, egy két ruha darab,új cipő, egyéb arcápolási termék, meg egyebeket még, de én nem sajnálom mert szépé tesz,szeretem csinálni, szeretem megvenni maga a vásárlás egy öröm érzetet ad nekem így lehet plázacica vagyok legbelül xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!