12 éves vagyok és rágom a körmöm. Nem tuom hogy szokjak le erről de már nem egy embertől hallotam hogy ő úgy szokot le hogy megcsináltatta a körmeit én ugy gondoltam hogy zselés körmöt szeretnék. Szerintetek így le lehet szokni erről?
30 éves férfi vagyok. Egész életemben rágtam a körmömet. Főleg feszültség levezetés helyett. Nagyon sok fertőzést kaptam így el (szájpenész, herpesz, ...), mire rájöttem, hogy mitől van. (Hát valakinek a szülei segítenek erre hamarabb is rájönni, nekem nem volt erre lehetőségem).
Aztán kaptam egy átlátszó, keserű (grapefruit héj kivonatos) körömlakkot, ami segített 8 hónap alatt leszoknom.
Rossmannban MissSporty körömlakk. Nem drága.
Gyerekek is használhatják! Nincs benne semmi mérgező. Ha valaki csak a szájához emeli a kezét már érzi a keserű ízt és tudatosul benne, hogy mit csinál. Így ha tudja, hogy le akar szokni, képes lesz akkor is kontrollálni, amikor nem tudatosan csinálja a mozdulatot.
Csak ajánlani tudom!
En 3-4 eves korom ota rágtam a körmömet. Vmikor leszoktam de 6 évesen visszaszoktam
10 évesen elkezdtem növeszteni a körmöm mert a quiz kékes átlátszó lakktol megkeményedett
Kesobb visszaszoktam de olyan 2 éve az lett a célom hogy nagyon nagy legyen a körmöm kb. Mint a mukorom es azota nem rágom
15 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!