Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A dm-ben keserű lakk? estleg...

A dm-ben keserű lakk? estleg olyan dolfgok amikel letudok szokni a körömrágásról?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Keserű lakk nekem nem jött be. Sokak műkörömmel oldják meg, de én azt nem bírom. Kicsit gusztustalan módon szoktam le. Amikor otthon voltam és nem mentem sehová, akkor összekoszoltam a kezemet/körmömet. Konkrétan beledugtam a virágföldbe..úgy nem volt gusztusom lerágni, suliban/melóban nem rágtam, és idővel,amikor már szépen megnőtt, sajnáltam lerágni, mert szép volt, és addig már az inger is megszűnt. Kicsit lehet radikális módszer,de nekem bejött, és azóta sem rágom. (ennek már kb 6 éve).

25/L

2014. jan. 2. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötletet! Majd ha már semmi lehetőségem akkor kipróbálom!
2014. jan. 2. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs a dm-ben, akkor elvileg ha átlátszó lakkba reszelt fokhagymát raksz, az is hatásos(ha az íze miatt le tudsz róla szokni).
2014. jan. 2. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a csípős paprika segített, azzal kentem be a körmöm. Nagyon rossz... A keserű körömlakk nem annyira vészes szerintem.
2014. jan. 2. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam de semmit sem ért :/
2014. jan. 2. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a rágásról a Miss Sporty nail manicure expert átlátszó körömerősítő és körömrágásról leszoktató lakkjának segítségével szoktam le. Aztán amikor már nem rágtam akkor többféle erősítést kipróbáltam de nekem az Essence ultra strong nail hardener és pro white hardener váltak e a legjobban.
2014. jan. 3. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezekkel a módszerekkel (bekoszolod a kezed, keserű lakk stb) az a gond h ha nagyon akarod ott van a lehetőség, h lemosd.

A keserű lakk egyébként se annyira kellemetlen mint azt az ember hinné. Nekem semmit se használt.

A műköröm azért jó mert elmész felrakják és rajta van 1 hónapig magadnak nem nagyon tudod leszedni. Rágni nem fogod, és ezenkívül szép lesz a körmöd ami nem kis szó a csontig lerágott körmök után. Ezáltal még könnyebb lesz leszokni, ha látod milyen szép és sokan megdícsérik. Nekem legalábbis hatalmas változás volt.

Kb 1 évig volt műkörmöm, utána (mivel a rágástól és a műkörömtől elgyengült a körmöm) gél lakk. Teljesen leszoktam róla szerencsére. (Bár újra gél lakkozom, mert nagyon megtetszett de ez részletkérdés)

Persze mondhatnám h ez csak tünet és az okot kéne megszüntetni (szorongás) de sokak már olyan régóta rágják a körmüket h csak rossz szokássá vált és semmi komolyabb lelki dolog nem húzódik a háttérben.

2014. jan. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!