Miért van az, hogy 13 évesen az összes lány osztálytársam sminkeli magát?
Az utóbbi hetekben az összes lány osztálytársam elkezdte magát sminkelni.És a legmegdöbbentőbb az,hogy az egyik 145 cm magas(nem vicc,komolyan!) és kb. 9 évesnek néz ki,ennek ellenére kilóra rakja magára az alapozót.Egy másik osztálytársam pedig a fehér arcára sötétbarna alapozót rakott,és a nyakát pedig hagyta fehéren -.- hadd ne mondjam hogy nézett ki..
Ebben a legviccesebb az,hogy egyiküknek sincs különösebb baj a bőrével,csak azért használnak alapozót,hogy barnábbnak tűnjenek.
Én nem rakok magamra mindenféle púdert,alapozót meg ilyeneket,mert 13 évesen szerintem hülyeség :S a szájfény és a szempillaspirál még oké :)
mi a véleményetek az ilyen lányokról?miért csinálják?
Ez se semmi de, én mondok durvábbat.
Unokatesómnak most lesz az elsőáldozás, és a 9 éves lányokon műköröm, alapozó, rúzs+szájfény, szemkifetés stb...
A többit sztem tudjátok. Azt mondom hogy aki 13 évesen így festi magát, annak tönkre fog menni a bőre, és gondoljatok bele hogy fogja sminkelni magát 4-5 év múlva. Én is 13 vagyok, kb. annyira próbáltam ki a sminket h majd hogyan kezdjem el. Nem hiszem hogy ettől jobbnak, szebbnek látják őket a pasik. Mert tudom oszt.társaim is ilyenek, és milyen érdekes minden fiú azt mondja hogy inkább a természetes szépség. Gondolom arra megy ki a játék h idősebbnek, felnőttesebbnek tűnjenek, na de ez a legnagyobb baromság. Lealacsonyítják a tinilányokat!
utolsónál a pont. ezek miatt a lányok miatt mondják a 13 évesekre, hogy mekkora ribik és hasonlók. mert az emberek csak ezt a réteget látják, a normálisakra ezt mondják, hogy kivétel. pedig rengeteg normális 13 éves van, aki nem jár discoba és hasonló helyekre. ennyit akarta...
13/L
én csak szájfényt használok azt is ritkán xd
13/l
Omg.
Szánalmas. : ) Csak nagylányoskodni akarnak,nem tudják hova tenni magukat.Azthiszik,hogy érettek,de nem. : )
Jól teszed,hogy nem fested magad.Ráérsz még.
Te ne tegyél semmit,had csinálják..nem tudom,hogy mit szólnak a szülei hozzá.Valószínű nem is tudják.
Ezt meg kell szokni....már a 11-12 évesek is ezt csinálják...el vannak szállva. :'O
Sokáig tudnám ezt ragozni....: / : D
14/L
én néha használok szempilla spirált,korrektort,1 kicsi púdert
A szájfényt nagyon utálom!!!
TI nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!