Miért van az, hogy 13 évesen az összes lány osztálytársam sminkeli magát?
Az utóbbi hetekben az összes lány osztálytársam elkezdte magát sminkelni.És a legmegdöbbentőbb az,hogy az egyik 145 cm magas(nem vicc,komolyan!) és kb. 9 évesnek néz ki,ennek ellenére kilóra rakja magára az alapozót.Egy másik osztálytársam pedig a fehér arcára sötétbarna alapozót rakott,és a nyakát pedig hagyta fehéren -.- hadd ne mondjam hogy nézett ki..
Ebben a legviccesebb az,hogy egyiküknek sincs különösebb baj a bőrével,csak azért használnak alapozót,hogy barnábbnak tűnjenek.
Én nem rakok magamra mindenféle púdert,alapozót meg ilyeneket,mert 13 évesen szerintem hülyeség :S a szájfény és a szempillaspirál még oké :)
mi a véleményetek az ilyen lányokról?miért csinálják?
Vagy attól van, hogy azt hiszik, hogy attól lesznek nők, ami hülyeség.
Vagy azt hiszik, hogy attól szebbek lesznek, ami zintén hülyeség.
Vagy van egy vezérürü, aki elkezdte csinálni, éső a hangadó az osztályban, és a többi szolgaian utánozza, ami a legnagyobb hülyeség.
Nincs mögötte semmi olyan megfontolás, amihez ész kéne.
A full pattanásosoknak inkább a kozmetikust javaslom, mint a korrektrot. Tovább tart az eredmény :)
Egyébként sz.rd le őket, kedves kérdező. Aki azt hiszi, hogy 13 évesen a sminktől lesz szebb/jó nő, az egyszerűen buta kis p.csa, mert még annyi esze sincs, hogy az idősebbek legszívesebben a fejükre hánynának ha meglátják az elcs.szett sminkjüket:D És mindegyik azt szajkózza hogy "irigykedünk" a totál ronda kifestésükre, közbe csak szimplán rondák. Igaz az én "időmben" ez csak 16 körül kezdődött a lányoknál, de akkor is pont ilyen gáz volt. Szerintem 13 évesen bármilyen smink felesleges (korrektort, meg az ilyen szájápoló sz.rokat leszámítva, hogy ne száradjon ki), hiszen nem lesztek tőle szebbek (a fekete szempilláktól sem:)) csak eltorzítja a természetes, aranyos szépségüket a 13 éves kislányoknak. És ha majd 18 évesen visszanézik a fényképeiket csak nevetni fognak magukon milyen elb.szottul néztek ki a sok sminkkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!