Miért van az, hogy 13 évesen az összes lány osztálytársam sminkeli magát?
Az utóbbi hetekben az összes lány osztálytársam elkezdte magát sminkelni.És a legmegdöbbentőbb az,hogy az egyik 145 cm magas(nem vicc,komolyan!) és kb. 9 évesnek néz ki,ennek ellenére kilóra rakja magára az alapozót.Egy másik osztálytársam pedig a fehér arcára sötétbarna alapozót rakott,és a nyakát pedig hagyta fehéren -.- hadd ne mondjam hogy nézett ki..
Ebben a legviccesebb az,hogy egyiküknek sincs különösebb baj a bőrével,csak azért használnak alapozót,hogy barnábbnak tűnjenek.
Én nem rakok magamra mindenféle púdert,alapozót meg ilyeneket,mert 13 évesen szerintem hülyeség :S a szájfény és a szempillaspirál még oké :)
mi a véleményetek az ilyen lányokról?miért csinálják?
Pont ilyenek az én osztálytársaim is. Egyetértek veled. Túl korán kezdik sminkelni magukat, később viszont nagyon is meg fog látszódni az arcukon.:D Szemcerka, spiráll, szájfény még bőven elég.
14/L
megmondtam nekik,de lehurrognak,hogy nekem mi közöm van hozzá,csak irigykedek meg minden :S csak azt nem tudom,hogy mire :S
köszi!
13 ÉVESEN ESZEMBE SE JUTOTT MAGAM kifesteni(most sem,30 évesen-soha semmit nem használok,vagy így tetszem az embereknek,vagy nem néznek rám),osztálytársaiddal meg ne törődj,valószínű engem is rohadtul idegesített volna ha látom hogy ennyi idősen a lányok festik magukat.(Megjegyzem,egyik osztálytársam sem festette magát 13 évesen)
Ne fesd magad,és tojjál rájuk nagy ívben,ezt tudom csak tanácsolni.
Igazából mondhatják,hogy semmi közöd hozzá,tényleg az ő arcuk,ő testük,mindenki azt csinál vele amit csak akar.
De mondom-én megértelek téged teljesen,sőt neked adok igazat ennek ellenére.
Ne foglalkozz velük,de én sem szeretem az ilyen lányokat,elhiheted!!!!
nekem a legjobb barátnöm is elkezdte festeni magát suliba jó hogy csak kihuzza a szemét szemcerkával....de akkor is suliba minek.szerintem felesleges,föleg ha tesióra van meg ilyesmik.én is csak akkor festem magam mikor megyünk valahova vagy ha van valami a suliba sulidiszkó ünnepség stb...
hagyd rájuk majd kinövik.Ha meg nem akkor sminknélkül nem lehet majd rájuk nézni sem.
14|l
16:43-as lehet hogy csak azért mert. a, szerencsés vagy b, nagyon jó minőségű alapozót választottál a bőrtípusodnak megfelelően! de ezek a lányok, (főleg amelyik még színben sem jót választ), valószínűleg márkátlan sz.rokat vesznek, amit roncsolják a bőr szerkezetetét
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!