Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti milyen parfümöt...

Lányok! Ti milyen parfümöt használtok?

Figyelt kérdés
Szeretnék kipróbálni valami újat. Olyat szeretnék amit jól és sokáig lehet érezni miután magamra fújom.
2015. júl. 31. 00:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Justin Bieber-The Key.

Én imádom:)

2015. júl. 31. 00:48
 2/14 anonim ***** válasza:

Többfélét váltogatok, általában friss, virágos illatokat.

Most nyárra vettem egy Calvin Klein Eternity Summert, nagy melegben szeretem.

A hűvösebb napokon D&G L'Imperatrice

Van egy Dolce Gabbana Floral Dropsom, azt is szeretem

Most fogyott el az Armani Acqua di Gioa eaut de toilette, de ebből lehet, hogy veszek még, mert hasonlít a Dolcéra, csak valahogy jobban tetszik. De az is lehet, hogy Marc Jacobs Daisy eau so fresh sorbet lesz, az is ilyesmi illat

Nagy kedvencem volt sokáig Issey Miyaketól az eau de Issey, eau de toilette változat, de most kicsit ráuntam. Most kaptam egy üveggel, de nem nagyon használtam.

2015. júl. 31. 01:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát én egy "kubai szivar" illatú parfümöt használok en imádom sokáig fenn marad . 35 ml 1200 Ft ha jól emlékszem a Douglas ba . En mar kettőt elfogyasztottam jöhet a harmadik :D
2015. júl. 31. 09:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma elmegyek és körülnézek egy drogériában.
2015. júl. 31. 10:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Beyoncé Heat
2015. júl. 31. 10:19
 6/14 anonim válasza:
lancome la vie est belle. orok kedvenc...❤nagyon eros az illata eggyet fujok magamra es egesz aldotta nap erezni mindig megdicserik es lehet venni nagy kiszerelesben en is most vettem egesz evre..jo nem olcso de szerintem egy parfumon ne sporoljunk..mert voltak olcso parfumjeim is de azok ilyen ot percig erezhetoek!:))
2015. júl. 31. 10:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Én Adidas Fruity Rhythm-et kaptam egyik ismerősömtől, addig nem is nagyon használtam parfümöt, de ez valahogy nagyon megtetszett. Lehet azért, mert elég édes, gyümölcsös illatta van.

És ez lehet hülyén hangzik, de ha reggel befujjom magam, este sokkal erősebb az illata. :'D

2015. júl. 31. 10:48
 8/14 anonim válasza:
Giorgio Armani- Sí <3
2015. júl. 31. 12:11
 9/14 anonim ***** válasza:
[link] Ilyet :)
2015. júl. 31. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is Armani-Sí-t :)

26/N

2015. júl. 31. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!