Ti milyen parfümöt használtok?
Most Avon City Rush, de már meguntam, szóval váltani akarok. Váltogatós vagyok. :)
25
Egyszerre több és váltogatom. De az édes illatokat nagyon szeretem. Pl Angel.
De ami a középút, nem túl édes, de olyan kellemes, és csajos, az a Police.
Én is mindig váltogatom elcserélem mert hamar megunom vagy eladom őket.:D
Aztán meg utólag megbánom mert hiányzik..:S
Édes illatokat szeretem ami intenzív de nem túl durván.Kedvencem nincs változó..
Amiket most használok:
De szeretem Paris Hilton Can Can-t,Katy Perry Purr-t,Nina R.Ricci Ricci(évek óta megvan és imádom),Oriflame Pretty Swan púderes is tetszik, ami még van Zara Cocolate az nekem túl fűszeres akit érdekel szívesen eladom!
Orifalme first rendezvous hétköznapokon használtam.
Britney Parfümje Midnight Fantasy-m volt de eladtam de már bánom. És a Belive azt is szerettem az meg elfogyott..:(
Meg még van egy külföldi gyümölcsös az se rossz bár azt meguntam.. Spray-ből Play boy pin up rózsaszín van meg az tetszik!
Rengeteg parfümöm van és aszerint váltogatom, h milyen az időjárás/ kedvem vagy az alkalom. Egyetlen egy illat van, amit a párom kér h használjam soooookszor, és ez az Avon pur blanca-ja (első találkozásunkra emlékezteti és szerinte "tiszta én vagyok").
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!