Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti milyen parfümöt használtok?

Ti milyen parfümöt használtok?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok vele, inkább ugyanazt használjátok, mert az "Ti" vagytok, mondhatni az a stílusjegyetek, vagy inkább váltogatjátok? Kort is írhattok. :)
2014. aug. 31. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Most Avon City Rush, de már meguntam, szóval váltani akarok. Váltogatós vagyok. :)

25

2014. aug. 31. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Pink Sugar, mert azt kaptam karácsonyra és akkor már csak elhasználom. Magamnak soha nem vennék semmilyent. Nem szeretem mikor mesterséges szagot árasztok magamból... büdös meg nem szoktam lenni, hogy szükség legyen ilyesmire.
2014. aug. 31. 12:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Gyakran hallom ezt, hogy megunják, vagy hogy egyszerre több van, és egyszer ezt, egyszer azt használják. Nekem a parfüm (mint a ruha) úgymond az egyéniségem is tükrözi, tehát én akkor váltok, ha velem kapcsolatosan is valamilyen változás történik. Persze, az elején más volt, ott még meg kellett találni a legjobbat. :) De kinek mi, ezért kérdeztem rá erre is. :)
2014. aug. 31. 12:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon sokáig rózsaszín Pumát használtam, majd 212 VIP-t. Most Prada Candy van. Nekem ezek a friss, virágos, édes illatok tetszenek.
2014. aug. 31. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyszerre több és váltogatom. De az édes illatokat nagyon szeretem. Pl Angel.

De ami a középút, nem túl édes, de olyan kellemes, és csajos, az a Police.

2014. aug. 31. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
dior pure poison, 10 éve ezt használom és imádom. nekem is hozzátartozik már a személyiségemhez, a stílusomhoz, olyan mint egy kedvenc ruhadarab. :) amíg lehet kapni, tuti nem váltom le.
2014. aug. 31. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is mindig váltogatom elcserélem mert hamar megunom vagy eladom őket.:D

Aztán meg utólag megbánom mert hiányzik..:S

Édes illatokat szeretem ami intenzív de nem túl durván.Kedvencem nincs változó..

Amiket most használok:

De szeretem Paris Hilton Can Can-t,Katy Perry Purr-t,Nina R.Ricci Ricci(évek óta megvan és imádom),Oriflame Pretty Swan púderes is tetszik, ami még van Zara Cocolate az nekem túl fűszeres akit érdekel szívesen eladom!

Orifalme first rendezvous hétköznapokon használtam.

Britney Parfümje Midnight Fantasy-m volt de eladtam de már bánom. És a Belive azt is szerettem az meg elfogyott..:(

Meg még van egy külföldi gyümölcsös az se rossz bár azt meguntam.. Spray-ből Play boy pin up rózsaszín van meg az tetszik!

2014. aug. 31. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg parfümöm van és aszerint váltogatom, h milyen az időjárás/ kedvem vagy az alkalom. Egyetlen egy illat van, amit a párom kér h használjam soooookszor, és ez az Avon pur blanca-ja (első találkozásunkra emlékezteti és szerinte "tiszta én vagyok").

22/L

2014. aug. 31. 20:08
 9/10 anonim válasza:
természetes hugy parfüm-öt
2014. szept. 6. 10:48
 10/10 anonim válasza:
Én a guess seductive parfümjét kezdtem el használni nem olyan rég, nagyon tetszik az illata, de félek, hogy megunom, én is nagyon hamar ráunok egy-egy illatra, de nem akarnék mindig újabbat vásárolni amikor megunom az aktuálisat. Ezért inkább azt találtam ki, hogy nem használom minden nap, csak mondjuk hetente 1x-2x és akkor talán megmarad az a varázs amikor magamra fújom. 21/L
2015. márc. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!