Minden nap használtok parfümöt, vagy csak alkalmakra?
Kinek mi a kedvence?
kort és nemet is, legyetek szívesek :)
Mindig ha elmegyek itthonról és nem felejtem el. :D
Most az Avon City Rush a kedvencem.
Ja és 24/L.
Ez lemaradt, bocsi. :)
mindennap. én Star Nature vattacukros parfümöt használok, de a kedvencem Bruno Banani-tól a Pure Woman..csak annak kicsit sokallom az árát:D de amint lesz rá pénzem, veszek:)
19/L
én is minden nap használok. több parfümöm van, a kedvenceim:
B.U.-Hippy Soul (könnyű, nyárias-legalábbis szerintem) és Star Nature-Vattacukros (nagyon tömény, inkább télen használom)
Igen, minden nap használok parfümöt, ez nálam alap :)
Mert szeretem magamon érezni, és körülöttem is,hogy átölel,körbelleng az adott parfüm illata. :)
Jelenleg 6db parfümöm van
2 db Beyonce ezek edt-k Heat és Heat Rush imádom mindkettőt, a Heat Rush ból már alíg van. :)
2 db playboy edp a nyuszis üvegben :) Spicy és Super playboy a Super playboy egy nyárias illat a Spicy szerintem minden évszakban megállja a helyét ...a kedvencem a Playboy parfümök közül:)
Lady Gaga Fame - az igazi illat...magávalragadó, és hipnotikus olyan boszorkányos és tökéletes. Mér csak pár alkalommal használtam (akciósan vettem a nyáron a Dm-ben 5 ezer Ft volt a 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!