Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Középiskolás lányok! Milyen...

Középiskolás lányok! Milyen parfümöt használtok?

Figyelt kérdés

Érdekelne,hogy ez a korosztály milyen parfümöket szeret és hogy milyent használ.

Mennyiért szoktatok parfümöt vásárolni?Van valami maximum határ?Melyek azok az illatok amiket imádtok vagy utáltok?

Kort vagy osztályt is írhattok.Köszönöm. :)

2014. jún. 21. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 17 éves vagyok. Eddig szinte csak kaptam a parfümjeimet (karácsonykor), néha rendelünk anyukámmal az Avonból, egymásét is kölcsön vesszük. Amik kifejezetten az enyémek: Heidi Klum Shine, Bruno Banani Not for everybody, Nina Ricci Nina, Miss Sixty Elixir, B.U. Heartbeat, Avon Incandessence, Star Nature EDT vattacukros (szerintem ez elég elterjedt a fiatalok között, más illatokban is).

Az édeskés illatokat szeretem, a Bruno Banani elsőre kicsit émelyítő volt számomra (egy régi rossz parfümre emlékeztetett), de mára nagyon megkedveltem.

Ami jelenleg tetszik az Avon Our story for her parfüm és anyukám egyik parfümje, a Lady Million.

Anyukámmal nagyon kedveltük az Avon scentini plum twistet, és az Avon Be Romanticot. Ezeket akciósan szoktuk rendelni.

2014. jún. 21. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose vettem parfümöt, néha kapok, azt használom ha tetszik. A lényeg hogy ne legyen nagyon illatos, ne legyen édes, hanem valami enyhe illat ami nem tolakodó, nem érezni méterekről.
2014. jún. 21. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok (jövőre vgézek), és a kedvencem a playboy play it spicy, a bu rockmantic valamint az avon ultra sexy parfümök...(régebben meg avril black star-ját használtam)
2014. jún. 21. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Essence-nek meglepő módon nagyon szolid, jó parfümjei vannak. Én azt használom :)
2014. jún. 22. 19:21
 5/8 valaki63 ***** válasza:
15 eves lany vagyok es nekem a kedvenceim a Lady Million es az AVONtol a Little Black Dress:)
2014. jún. 23. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:

17 vagyok, Britney Spears :Fantasy

Lady Gaga :Fame

Gucci: Flora

Ennek a háromnak az utánzatát szoktam megvenni 1500 forintért és nagyon tartósak és ugyanolyan az illatuk, komolyan.

2014. jún. 29. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Givenchy Play

Paco Rabanne Black XS, Lady Million

Prada Candy

2014. júl. 6. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok és én a Lady Milliont használom
2014. júl. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!