Középiskolás lányok! Milyen parfümöt használtok?
Érdekelne,hogy ez a korosztály milyen parfümöket szeret és hogy milyent használ.
Mennyiért szoktatok parfümöt vásárolni?Van valami maximum határ?Melyek azok az illatok amiket imádtok vagy utáltok?
Kort vagy osztályt is írhattok.Köszönöm. :)
Szia! 17 éves vagyok. Eddig szinte csak kaptam a parfümjeimet (karácsonykor), néha rendelünk anyukámmal az Avonból, egymásét is kölcsön vesszük. Amik kifejezetten az enyémek: Heidi Klum Shine, Bruno Banani Not for everybody, Nina Ricci Nina, Miss Sixty Elixir, B.U. Heartbeat, Avon Incandessence, Star Nature EDT vattacukros (szerintem ez elég elterjedt a fiatalok között, más illatokban is).
Az édeskés illatokat szeretem, a Bruno Banani elsőre kicsit émelyítő volt számomra (egy régi rossz parfümre emlékeztetett), de mára nagyon megkedveltem.
Ami jelenleg tetszik az Avon Our story for her parfüm és anyukám egyik parfümje, a Lady Million.
Anyukámmal nagyon kedveltük az Avon scentini plum twistet, és az Avon Be Romanticot. Ezeket akciósan szoktuk rendelni.
17 vagyok, Britney Spears :Fantasy
Lady Gaga :Fame
Gucci: Flora
Ennek a háromnak az utánzatát szoktam megvenni 1500 forintért és nagyon tartósak és ugyanolyan az illatuk, komolyan.
Givenchy Play
Paco Rabanne Black XS, Lady Million
Prada Candy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!