Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Milyen alapozót...

Csajok! Milyen alapozót használtok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Semmilyet. :D

24/L

2014. jún. 18. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bourjois 123, az eddigi legjobb alapozóm.
2014. jún. 18. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

De most kit érdekel??

Most lehet

-zsíros bőröd

-száraz bőröd

-kombinált bőröd

-normál bőröd

Lehetsz

-porcelánfehér

-fehér

-normál

-barna

-csoki

Fehéren belül lehetsz

-sárgás árnyalatú

-rózsaszín árnyalatú

-kékes/szürkés árnyalatú

Szeretheted a

-folyékony

-habállagú alapozót

-kompakt púdert

Lehetsz

-szegény

-normál jövedelmű

-gazdag

Lehet fontos, hogy

-tesztelték-e állatokon a terméket

-nem tesztelték állatokon a terméket

Akarsz kiadni rá

-sokat

-keveset

annyi mindentől függ, nemár..

2014. jún. 18. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
ja, azt kihagytam hogy milyen fedésűt akarszxd
2014. jún. 18. 22:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Drága, nem azt kérdeztem, hogy milyen alapozót vegyek, hanem arra voltam kíváncsi, hogy a többiek milyet használnak. :D Teljesen függetlenül attól, hogy nekem milyen a bőröm, meg mit akarok.. Ha tudni akarnám, hogy milyet vegyek, akkor azt kérdeztem volna. ;) Tehát ismételném: Milyen alapozót használtok? :) :) :)
2014. jún. 18. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Catrice All Matt Plus
2014. jún. 19. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ...eltekintve attól, hogy nyáron színezett hidratálókat, bb-ket, és cc-ket szeretem jobban inkább a használt alapozóim:

Nyáron

- avon ideal flawless krémből púderré alakuló alapozó (ivory)

- essence hab állagú alapozó (matt ivory - mondjuk előtte meg az avon hab állagúja volt nekem, szintén ivory színben)

Nekem ilyenkor jól mattító alapozó kell, és eddig ezek voltak csak, amik nem fénylettek át - persze púdert is használok füléjük.

Tavasszal/ősszel:

- AVON magix kasmír puhaságú alapozó (szintén ivory)

Az átmeneti időszakokban kicsit erősebb alapozóra van szükségem, mindig megviseli a bőrömet.

Télen:

- AVON calming effects alapozó (ivory pink)

Télen azért szeretem őt, mert nem szárít, bár elég gyenge a fedése, de mivel télen a kombinált bőröm nem zsírosodik, így tökéletesen elég ez is...

Régebben használtam:

- s-he folyékony alapozó

- AVON color trend olajmentes alapozó

- manhattan endless stay make-up

- avon extra lasting alapozó

- avon luxe alapozó (nem az ásványi kivonatos)

- avon ideal flawless láthatatlan fátyol alapozó

- manhattan clear face perfect mat make-up

És kérem a válaszolókat ne kövezzenek meg, hogy ennyi minden "sz**t" az arcomra kentem...

19N

2014. jún. 19. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Nagyon messze van a bőröm a tökéletestől, de egyszerűen normális alapozót még nem találtam (nem szárít, nem okoz pattanást/mitesszert, nagyon-nagyon fehér és rózsaszínes, közepes fedésű, de nem maszkszerű, és nem is méregdrága...és igyekszem állatkísérletmentes termékeket is venni, szóval nagyjából minden kiesett)

A Coastal Scents camouflage korrektorát használom a bőrhibáimra, a szemem alá NYX korrektort teszek, és mindezt Dodo púderrel fixálom, aminek van egy nagyon enyhe fedése. Különleges alkalmakra pedig a Max Factor CC-jét, vagy a Bobbi Brown színezett hidratálóját használom, de egyik sem a szívem csücske...

2014. jún. 19. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Most Max Factor Facefinity-t, de ezelőtt Bourjois Healthy Mix Serumot használtam, az volt a legtökéletesebb alapozó, amit életemben próbáltam, de sajnos beszüntették. Keresem az igazit...
2014. jún. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!