Csajok! Milyen alapozót használtok?
De most kit érdekel??
Most lehet
-zsíros bőröd
-száraz bőröd
-kombinált bőröd
-normál bőröd
Lehetsz
-porcelánfehér
-fehér
-normál
-barna
-csoki
Fehéren belül lehetsz
-sárgás árnyalatú
-rózsaszín árnyalatú
-kékes/szürkés árnyalatú
Szeretheted a
-folyékony
-habállagú alapozót
-kompakt púdert
Lehetsz
-szegény
-normál jövedelmű
-gazdag
Lehet fontos, hogy
-tesztelték-e állatokon a terméket
-nem tesztelték állatokon a terméket
Akarsz kiadni rá
-sokat
-keveset
annyi mindentől függ, nemár..
Attól függ...eltekintve attól, hogy nyáron színezett hidratálókat, bb-ket, és cc-ket szeretem jobban inkább a használt alapozóim:
Nyáron
- avon ideal flawless krémből púderré alakuló alapozó (ivory)
- essence hab állagú alapozó (matt ivory - mondjuk előtte meg az avon hab állagúja volt nekem, szintén ivory színben)
Nekem ilyenkor jól mattító alapozó kell, és eddig ezek voltak csak, amik nem fénylettek át - persze púdert is használok füléjük.
Tavasszal/ősszel:
- AVON magix kasmír puhaságú alapozó (szintén ivory)
Az átmeneti időszakokban kicsit erősebb alapozóra van szükségem, mindig megviseli a bőrömet.
Télen:
- AVON calming effects alapozó (ivory pink)
Télen azért szeretem őt, mert nem szárít, bár elég gyenge a fedése, de mivel télen a kombinált bőröm nem zsírosodik, így tökéletesen elég ez is...
Régebben használtam:
- s-he folyékony alapozó
- AVON color trend olajmentes alapozó
- manhattan endless stay make-up
- avon extra lasting alapozó
- avon luxe alapozó (nem az ásványi kivonatos)
- avon ideal flawless láthatatlan fátyol alapozó
- manhattan clear face perfect mat make-up
És kérem a válaszolókat ne kövezzenek meg, hogy ennyi minden "sz**t" az arcomra kentem...
19N
Semmilyet. Nagyon messze van a bőröm a tökéletestől, de egyszerűen normális alapozót még nem találtam (nem szárít, nem okoz pattanást/mitesszert, nagyon-nagyon fehér és rózsaszínes, közepes fedésű, de nem maszkszerű, és nem is méregdrága...és igyekszem állatkísérletmentes termékeket is venni, szóval nagyjából minden kiesett)
A Coastal Scents camouflage korrektorát használom a bőrhibáimra, a szemem alá NYX korrektort teszek, és mindezt Dodo púderrel fixálom, aminek van egy nagyon enyhe fedése. Különleges alkalmakra pedig a Max Factor CC-jét, vagy a Bobbi Brown színezett hidratálóját használom, de egyik sem a szívem csücske...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!