Csajok, alapozót vagy BB krémet használtok?
garnier bb-t használok. szeretem, nekem tetszik. kis stay matte púder, és megvan a komfortérzet.
az alapozót nehéznek, maszkszerűnek érzem, de vannak alkalmak, amikor kénytelen vagyok használni.
Régen alapozót - de nagyon maszkos volt, pedig nagyon sokfélét próbáltam, ha még lehetetvékonyan vittem fel, hamar eltűnt az arcomról. Amiből ez a legjobban bevált: Maybelline Affinitone, Astor HD mattitude illetve egy Claire's-es annak nem tudom a pontos nevét, régen kaptam. Próbáltam habállagúakat is (Avon, NYC) de az alapból kombinált bőrömet eléggé kiszárította, elkezdett tőle hámlani.
Egy ideig az Essence színezett hidratálóját hsználtam, az csodásan 'kiegyenlítette' az arcbőröm, de nem fedett semmit, ezért a fél arcomra korrektor is került, illetve olyan púder ami nem csak mattított hanem fedett is rendesen, de kicsit soknak éreztem. Ennek ellenére maga a szín.hidr. nekem tetszett.
Most Missha Signature BB-t használok, egyszerűen verhetetlen! Úgy érzem szebbé teszi az arcom (nem csak mikor felviszem, hanem általánosságbn), és fényvédőt is tartalmaz. :) A korrektort el is felejtettem - kivéve a szem alatti karikákra, oda Essence Stay All Dayt hsználok - olyan szépen fed. És már csak áttetsző mattító/fixáló púdert(3W Clinic) teszek fölé. Egész nap babaarcom van, szóval nekem nagyon bevált. :) Érdemes viszont alá hidratálni, mert nekem a szárazabb részeket kiemeli különben a nap végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!