Melyik alapozót ajánljátok? Szerintetek melyik lenne a legjobb választás, ti mit használtok?
Alapvetően inkább száraz bőröm van, viszont még látszanak a pattanások utáni hegek (lila foltok). Olyan alapozót szeretnék ami elfedi ezeket a bőrhibákat, tartós, nincs maszkhatása, nem drága, hidratál (vagy legalább ne szárítson), és világos árnyalatai is vannak.
Jelenleg Rimmel Lasting Finish-t használok, de a legvilágosabb árnyalata is sötét egy kicsit, és túl nehéznek érzem a bőrömön, egyébként tökéletes lenne.
Tegnap vettem egy Bourjois Healthy Mixet, de egyáltalán nincs fedése, nem tudom szépen eldolgozni, és egyáltalán nem tartós. A Serum változatát már ki se merem próbálni...
Egyszerűen nem találok megfelelő alapozót. HELP
Az Essence Pure Skin színezett hidratáló szerintem számomra kevés lenne, de lehet hogy kipróbálom, ha elfogy az alapozóm:)
Egyszer volt egy Miss Sporty alapozóm, amit nagyon nem szerettem, azóta el is kerülöm őket, nekem nem vált be sajnos.
Maybelline Affinitone-t évekig használtam, de zavart hogy állandóan alapozós volt a sálam vagy a kezem ha hozzáértem az arcomhoz, csak ezért váltottam le. Azóta nem tudom, hogy változott-e valamit e téren.
Időközben jobb híján megbarátkoztam a Bourjois alapozómmal, de még keresem az igazit. És köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!