Tudnátok jó alapozót ajánlani? Ti mit használtok?
Figyelt kérdés
Olyan alapozót keresek, amelyiktől nem lesz porcelánbaba a szeplős bőröm.
Ez a kissé selyem fény hatás nagyon tetszik.
Vannak piros részek az arcomon, így azokaz mindenképp el szeretném fedni.
Az ár nem számít, csak ne legyen gagyi, bőrre káros!
2013. jan. 13. 20:53
1/4 anonim válasza:
Ez a kép, amit belinkeltél nem (csak) az alapozó hatása. Itt a megvilágítás is profi, a sminkelés is, gondolom én, hogy highlightert is használtak rá, bronzosítót, stb.
Én maybelline affinitone alapozót használok, 8-10 órát kibír, elég jól fed.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igen sejtettem hogy több mindentől lesz ilyen neki, csak azt reméltem hogy lehet ilyesmi alapozót kapni :)
2013. jan. 13. 23:43
3/4 anonim válasza:
Én már használtam a Bourjois Healthy Mix Foundation-t annak a Serum változatát. Szerintem annak nagyon szép természetes hatása van, a fedése közepes, úgyh ha nincs különösebben mit elfedned a pirosságon kívül, akkor szerintem ez megfelelő. Most szintén egy Bourjois alapozót használok, aminek Flower Perfection a neve, ami szintén nagyon bevált, viszont ennek jobb a fedése, ezért választottam a legutóbb ezt. A bőröm sajnos elég kényes, de az eddig kipróbált alapozók közül ez a kettő jött be a legjobban, amitől nem zsírosodik, nem lesz több pattanás a bőrömön és nincs maszk hatása.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnézem. Ezeket nem is néztem, pedig szeretem a többi termékeit.
2013. jan. 15. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!