Ilyenkor meleg időben használtok alapozót, púdert?
Figyelt kérdés
Sziasztok! LEírnátok melyiket használjátok és miért, illetve miért nem? ezen kívül mennyire sminkelitek magatokat ilyen időben?
2012. máj. 5. 20:29
1/10 anonim válasza:
hát én időjárástól független ha olyan helyre megyek h szebb akarok lenni akkor mindig használok, de egy idő után mindig ˝eltűnik˝ a púder,alapozó ezeken kivül szempillaspirált, szemceruzát, de egyébként csak szempillaspirál tökéletesen megfelel ilyen melegbe
2012. máj. 5. 20:54
2/10 anonim válasza:
de ha kicsit szebbé akarod tenni magad akkor a púder, szempillagöndőritő, szempillaspirál, és valamilyen világos természetes árnyalatú vagy ha bevállalósabb vagy akkor élénkebb is lehet, szemhélypúdert ez a legmegfelelőbb nagy hőségben =)
előző voltam
2012. máj. 5. 20:57
3/10 anonim válasza:
nem nagyon, inkább csak a karikáimra alapozót, aztán ennyi.
2012. máj. 5. 21:41
4/10 anonim válasza:
hát most annyira nincs meleg,de mikor volt a kánikula csak bronzosítót tettem fel,meg szemcerka,szempillaspirál,meg szemhéjpúder,szájfény:)
2012. máj. 5. 22:18
5/10 anonim válasza:
Mikor nagyon meleg van hab állagú alapozót használok, púder nélkül. Szempillaspirált mindig használok, de a hétköznapokon van, hogy ehhez csak egy szájfény társul. Ha jobban ráérek, vagy olyan helyre megyek, akkor szemceruza, szemhéjpúder, szempilla göndörítő, púder, korrektor jön hozzá.
2012. máj. 6. 07:51
6/10 majomajom válasza:
én szoktam, alapozót de elég minőséges így nem jön le, szemceruzát meg szempillaspirált :) és nem nagy mennyiségben.
2012. máj. 6. 09:18
7/10 anonim válasza:
Á, leizzadom, így nem.
2012. máj. 6. 12:33
8/10 anonim válasza:
Alapozót inkább csak este, ha bulizni megyek, és nem elég egységes a bőröm. Reggelente egy kis korrektor, ha kell, meg púder, nem viszem túlzásba, mert leizzadom.
Amúgy kedvtől és alkalomtól függően szempillaspirál/ szemceruza/szemhéjpúder :)
2012. máj. 6. 12:42
9/10 anonim válasza:
Ja, és persze az elmaradhatatlan szájfény vagy rúzs :)
2012. máj. 6. 12:42
10/10 anonim válasza:
Ugyanúgy használok mindent mint máskor: alapozó, púder, szemceruza, szemhéjtus, szempillaspirál, szemhéjfesték, rúzs
Ilyenkor meg a púder még inkább fontos szerintem, mert a melegben még hamarabb kezd csillogni a bőr és az nem szép, ezért kell egy kis púder rá a mattosítás miatt, hogy ne legyen olyan fényes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!