Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyenkor meleg időben használt...

Ilyenkor meleg időben használtok alapozót, púdert?

Figyelt kérdés
Sziasztok! LEírnátok melyiket használjátok és miért, illetve miért nem? ezen kívül mennyire sminkelitek magatokat ilyen időben?
2012. máj. 5. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
hát én időjárástól független ha olyan helyre megyek h szebb akarok lenni akkor mindig használok, de egy idő után mindig ˝eltűnik˝ a púder,alapozó ezeken kivül szempillaspirált, szemceruzát, de egyébként csak szempillaspirál tökéletesen megfelel ilyen melegbe
2012. máj. 5. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:

de ha kicsit szebbé akarod tenni magad akkor a púder, szempillagöndőritő, szempillaspirál, és valamilyen világos természetes árnyalatú vagy ha bevállalósabb vagy akkor élénkebb is lehet, szemhélypúdert ez a legmegfelelőbb nagy hőségben =)

előző voltam

2012. máj. 5. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
nem nagyon, inkább csak a karikáimra alapozót, aztán ennyi.
2012. máj. 5. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
hát most annyira nincs meleg,de mikor volt a kánikula csak bronzosítót tettem fel,meg szemcerka,szempillaspirál,meg szemhéjpúder,szájfény:)
2012. máj. 5. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Mikor nagyon meleg van hab állagú alapozót használok, púder nélkül. Szempillaspirált mindig használok, de a hétköznapokon van, hogy ehhez csak egy szájfény társul. Ha jobban ráérek, vagy olyan helyre megyek, akkor szemceruza, szemhéjpúder, szempilla göndörítő, púder, korrektor jön hozzá.
2012. máj. 6. 07:51
 6/10 majomajom ***** válasza:
én szoktam, alapozót de elég minőséges így nem jön le, szemceruzát meg szempillaspirált :) és nem nagy mennyiségben.
2012. máj. 6. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Á, leizzadom, így nem.
2012. máj. 6. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Alapozót inkább csak este, ha bulizni megyek, és nem elég egységes a bőröm. Reggelente egy kis korrektor, ha kell, meg púder, nem viszem túlzásba, mert leizzadom.

Amúgy kedvtől és alkalomtól függően szempillaspirál/ szemceruza/szemhéjpúder :)

2012. máj. 6. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, és persze az elmaradhatatlan szájfény vagy rúzs :)
2012. máj. 6. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy használok mindent mint máskor: alapozó, púder, szemceruza, szemhéjtus, szempillaspirál, szemhéjfesték, rúzs

Ilyenkor meg a púder még inkább fontos szerintem, mert a melegben még hamarabb kezd csillogni a bőr és az nem szép, ezért kell egy kis púder rá a mattosítás miatt, hogy ne legyen olyan fényes.

2012. máj. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!