Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használtok?...

Milyen alapozót használtok? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy az Astor alapozók nagyon jók.

Nekem normális, világos bőröm van megfelelő mennyiségű vízzel és zsírral.

2012. jún. 9. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát... eddig nem nagyon találtam meg a megfelelő alapozót. De egy ideig astort használtam. (ilyet: [link]

Nekem nem vált be. A fedése kicsit gyenge, és bár tartós és szépen mattit, de észrevettem, hogy kipattogok tőle... Bár az én bőröm kissé zsíros, lehet, hogy neked beválna. Mindenesetre én nem ajánlom.

2012. jún. 9. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaz ritkán használok alapozót, de ha használok akkor ilyet: [link] Meg vagyok vele elégedve, nagyon jó krémes és jól is fed.
2012. jún. 9. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Max Factor Colour Adapt. Ez tökéletes.

De jó még a Lorealos is, a pontos nevét nem tudom most hirtelen.

Ezeket ajánlom, tökéletesek és megérik az árukat!

2012. jún. 9. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

2-t használok. Az egyik a Max Factor Color Adapt nekem is. Egy folyékony alapozóhoz képest elég jó fedése van, erős közepesnek mondanám. Mellé Max Factor Creme Puff púdert használok. Elég jó ez az alapozó, szépen építhető, könnyű elkenni, nem túl fényes.

A másik az Essence Soft Touch Mousse habállagú alapozó. Ennek marhajó a fedése, ha épp gondok vannak a bőrömmel inkább ezt használom. Néha csak korrektorként viszem fel. E mellé még púder sem kell, teljesen matt, természetes hatást nyújt. Imádom, amíg gyártják használni fogom. Még olcsó is (1100 Ft, míg a MF 5300).

2012. jún. 9. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

nagyon nagyon szeretem

2012. jún. 12. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!