Lányok! Mennyi időt töltötök sminkeléssel! Sok kencét használtok?
Nekem max 10 perc, de ebben a reggeli kómás állapotom is közrejátszik.
-megigazgatom a szemöldökömet
-kis alapozó (bár inkább korrektor)
-spirál, ezzel sokat bajlódom mert 'kuszák ' a pilláim, stb.
5 perc, felkenem a primert, alapozót, korrektort, szemcerkát, rúzst és kész. Mást nem használok.
Próbálkozni persze lehet, de nekem valahogy nem jön be a fél órás tükör előtt állás és kencézgetés, örülök ha nem kell ezzel foglalkoznom.
A bőrradír az arctisztítás része, ha vannak mitesszereid akkor használd heti egyszer. A hidratálás meg alap dolog ha száraz a bőröd. Ha nem hidratálod hamarabb lesz ráncos. Nekem alapból zsíros a bőröm így nincs rá szükség.
Általában alapozó, púder, korrektor, spirál és szemöldökceruza (ésszel persze, csak egy kicsit rászínezek az eredeti vonalra, mert ritkás).
Nyáron színezett hidratáló korrektorral, és spirál. Vágattam fufrut, így nem látszik a szemöldököm, azt is hanyagolom :)
5 perc. szemceruza,tus,néha szemhéjpúder.
:D
és igen amúgy sok kencém van
Kb. 10-15 perc.
Nem a legszebb a bőröm sajnos, így mindig használok alapozót, korrektort és púdert. A szemöldökömet is megcsinálom, az általában a legtöbb időt igénybe vevő folyamat. Szemhéjpúdert használok, de nem viszem túlzásba. Szemceruza és szempillaspirál. Esetenként rúzs. :)
Sokat és sokat...
A kiugrom a boltba smink 3 perc, reggel suliba menős smink 10-15 perc max, szabadidős (koncert, köztér, kocsma, randi meg ilyenek) másfél óra is néha - megesik hogy még fél úton rájövök, hogy mégse jó, és elölről kezdem az egészet..
És igen sok különböző terméket használok, egy-egy sminkemhez is minimum 8-9-et...
19n
Szerintem nincs olyan, hogy mit kéne vagy nem kéne vkinek csinálni - mindenki sminkeljen úgy és annyi kencével, amennyivel csak akar. Én pl. simán kimegyek smink nélkül, ha sietnem kell, vagy épp csak lekorrektorozom a karikáimat, az orrpirosságomat meg az esetleges bőrhibákat, felteszek spirált, kis pirosítót meg vmit a számra... de ha olyanom van, mert kísérletező kedvem van, vagy szeretném kiélni a művészi vágyaimat az arcomon, akkor megy a több színű szemhéjfestés, a highlight, a kontúrozás, minden. Nyilván arra ügyelni kell, hogy az ember jól eldolgozzon mindent. Sztem nincs olyan, hogy túl sok termék az arcon, max. vki nem tudja jól eldolgozni - a legbrutálisabb fedésű alapozó sem mutat vakolatként, ha az illető tudja, hogy hogy vigye fel az arcára.
A bőrradír nem öregedés ellen vagy petyhüdt bőrre van, most is használhatod, ha szeretnéd, hogy puhább legyen a bőröd. A feszesítő kencékben én a magam részéről nem hiszek, az öregedés természetes biológiai folyamat, és a bolti cuccok nagyon minimálisan tudják ezt a folyamatot késleltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!