Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mennyi időt töltötök...

Lányok! Mennyi időt töltötök sminkeléssel! Sok kencét használtok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok :). 17 éves lány vagyok, szerencsére tiszta az arcbőröm így általában letudom a sminkelést 2 perc alatt spirállal meg egy kis alapozóval a karikáimra. De ha buliba megyek akkor is max szemcerkát használok vagy néha tust. Mit gondoltok, kéne kísérleteznem valamivel? Nem vagyok sminkfüggő sokszor megyek ki smink nélkül az utcára. Kíváncsi vagyok ti hogy álltok ehhez. Vagy mit gondoltok arról, ha valaki két kiló alapozót visel az arcán? Szerintem annál néha még a pattanások is esztétikusabbak... És majd ha öregszem kéne mindenféle bőrradír meg feszesítőket használni? Vagy talán a természetes jobb?

2014. jún. 13. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kb 20-30 perc. attól függ, hogy hova megyek. alapozó , ha kell korrektor, szempillaspirál , pirosító és szájceruza. azért tart majdnem fél óráig,mert reggel eléggé le vagyok lassulva :)) ha buliba megyek, akkor tust is használok
2014. jún. 16. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!