Lanyok! Leirnatok, hogy milyen smink termekeket hasznaltok nap mint nap? Markara is gondoluk, meg ugy korulbelul az arukra.
Színezett hidratáló krém(olyan mint az alapozó csak nem szárítja a bőrt)
Márkát most nem tudok de olyan 4000ft egy adag.
Szemhéj tus new York-os 2000ft
Ajak balzsamot (egyik ismerősömtől kapom, ingyen, valami coco lips a neve vagy nem tudom)
Erre rúzs vagy szájfény , különbözőek vannak kb 1000-2500ft közt.
Szempillaspirál loréal 3000ft
14/l
alapozó, púder, pirosító, szemceruza, szempillaspirál, körömlakk
márkák: Avon, Essence, Balea, Lovely, Maybelline, Rimmel, NYC, Miss Sporty
Sima labello,szempillaspirál és szemceruza, ezek közül változó,hogy mit veszek meg.
Amúgy nem bántásból,de egy 14 éves lánynak minek ennyi és ilyen "drága" sminkek?
BB krém, néha korrektor.
Pirosító, rúzs, szájfény.
Egy fehér krémes ceruzával bekenem a szemem, erre általában 2 féle színű átmenetes szemhéjpúdert. Szemhéjtus, szempillaspirál, néha szemceruza. Szemöldököm kicsit áthúzom barna szemöldökporral és kész :)
Márkák: Avon,Oriflame,Essence,Loréal, NYC, Maybeline, Astor illetve németországból behozott sminkpaletták (80as, 120as, 30as)
Mindennapi sminkem:
hidratáló mattító krém - essence (500-600 forint, nem tudom pontosan)
púder - AVON (2900 az eredeti ára, de áprilisban 2300.-)
szemhéjpúderalap - AVON (1600 eredeti, ápr.:1000.-)
szemöldökceruza - s-he (700-800 körül vettem)
szemhéjpúder - Avon (négyes szemhéjpúder paletta, régebbi kiadás...az új 2500 forint, most akciósan 1600)
szemceruza - essence (500.-)
tus vagy szemkontúrceruza - Avon (eredeti:1360.-, ápr.: szemkontúr~950.-, tusceruza~800)
szempillaspirál - essence (750.-)
rúzs vagy szájfény - avon vagy essence (a rúzs eredeti ára: 1630; a szájfény már nem kapható, de 700-800 körül vannak az essence szájfények)
Különlegesebb alkalmakkor (ezeken kívül):
sleek paletta (2790.-)
körömlakk - essence (500.-); avon (eredeti 1400.-); nyc (800 körül)
Rossz napokon:
alapozó - avon (3200.- eredeti áron)
bb/cc krém - avon (eredeti ár: 2400)
korrektor - avon (1600 eredetileg)
Tudom az avonos dolgok nagyon drágának tűnnek eredeti árakon, de tapasztalt tanácsadónőként mindig kivárom a jó akciókat, ugyanis teljes áron egyik termékük se éri meg...(ezt gáz így beismernem, de ha egyszer így van)
10:28-as vagyok
Elfelejtettem odaírni, hogy nap közben ajakápolóval szoktam újra kenegetni a számat (aveo - 300.-).
És a korom is lemaradt: 19 éves vagyok.
BB Krém: Maybelline, aszt hiszem kb. 3000 ft
Púder: Fogalmam sincs, milyen márka, és mennyibe kerül, mert kaptam
Szempillaspirál: Miss Sporty, 1000 ft (imádom, szerintem sokkal jobb, mint a Max Factor meg az Astor...)
Szemceruza: Essence, Miss Sporty, vagy Lady Anne
Néha tus vagy szemkihúzó filc: Essence
Rúzs vagy szájfényt különböző színekben: Essence, 650-1000 ft
Ezeket csak néha használom, de azért leírom:
Vagy pirosító: Miss Rosé, 600 ft
vagy bronzosító: Maybelline, ez nem tudom mennyi volt, mert külföldről van (Olaszból)
Uccsó vagyok, van pár dolog amitz elfelejtettem leírni, szóval most pótlom:
Korrektor: Miss Sporty, 900 ft
Szemöldökceruza: Essence, aártá nem tudom, de 1000 körül lehet
Szemöldökpor: Essencef, szintén 1000 körüli árban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!