Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség, szemöldökprobléma!...

Segítség, szemöldökprobléma! Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve szemöldökceruzával húzom ki a szemöldököm. Így nagyon szép, viszont a gondom az, hogy e nélkül már nem is tetszik, viszont ha pl. együtt alszok valakivel, az látni fogja az eredetit is, ami viszont olyan csúnya. :( Mert ugye estére mindig lemosom a ceruzát.. tudtok valamit javasolni erre a problémára? Vagy csak szépen lassan próbáljam meg elhagyni a ceruza használatát és annyi? Szerintem nincs nagy különbség alapból, csak én látom annak, viszont ha nem húzom ki, nem érzem szépnek magam. (Más sminket nem használok.)

A szemöldökpor kevésbé kenődik el egyébként? Vagy mit javasoltok? Volt már festve a szemöldököm, de ugye az csak a szőrt fogja be, a bőrömet nem, szóval ez az opció is kilőve.

Ti hogy oldjátok ezt meg lányok?

(Bocsi, lehet kicsit hosszan írtam le, de így érthetőbb.)

2015. júl. 28. 23:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
lehet kerni a koz.etikuytol hogy a bort is fesse be..multkor en is ugy kertem gondoltam kiprobalom es olyan erosen latszott hogy az nekem meg mar sok volt itthon megmostam vagy szazszor hogy lemossam de legalabb egy hetig nem kopik le az tuti...szoval ha neked az tetszik akkor kerheted ugy is :) kinek mi..na meg lehet hogy neked jol all nekem nem..:)
2015. júl. 31. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!