Szemöldökprobléma. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval az a problémám,hogy nagyon szép a szemöldököm ha kiszedi a kozmetikus ELŐRŐl viszont oldalról full egyenes és nem a szememet követi lefelé hanem így felfelé megy.És világ életembe amikor elmentem kozmetikushoz így szedték ki.Azt mondtam,hogy szép természetes legyen elöl vastagadd és ahogy megy a vége felé vékonyodjon.Most ha visszanövesztem és visszamegyek úgy,hogy egy jó íveset csináljon nekem akkor fog tudni csinálni?Ez az első problémám...A másik ,hogy baromi kevés és ha pl. véletlenül egy szél kihullik akkor ott lyukas lesz a szemöldököm...
Ha szedetek új formát és befestetem lehet még szép szemöldököm?:/
2013. jún. 2. 19:27
1/7 anonim válasza:
Valószínű azért szedi úgy a kozmetikus ahogy, mert az illik az arcodhoz. A festés még oké ha ritka a szemoldokod, de egy rossz formájú szemoldok nagyon el tudja csufitani az arcot. Szerintem bízz a szakemberben.
2/7 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint az előttem szólóé!
3/7 A kérdező kommentje:
Hát, majd elmegyek a kozmetikushoz és beszélek vele..hogyha esetleg visszanövesztem akkor tud-e szép ívet adni neki..és befesteni?
2013. jún. 2. 20:01
4/7 anonim válasza:
Így van,vissza kell növeszteni és be is lehet festeni.De ne várj rögtön csodát,többször kell ezt megcsinálni,mire meg lesz a végleges forma... egy kozmetikus. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:) És ha most nem olyan íves akkor akár nagyobb ívet is bele lehet rakni??Az a furcsa,hogy egy csomó mindenkinek a szemöldökcsont felett van a szemöldöke nekem meg rajta :S
2013. jún. 2. 22:32
6/7 anonim válasza:
ez attól is függ,hogy mennyi idős vagy,mert sajnos az idő előrahaladtával már nem nő olyan sűrűn vissza a szemöldök,egyre kevesebb lesz. ha megfelelően visszatudod növeszteni,akkor lehet belőle szép ívet csinálni. :) Merre fele laksz?
7/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és Pest mellett:)
2013. jún. 9. 12:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!