Segítség, szemöldökprobléma! Ti hogy oldjátok meg?
Lassan 1 éve szemöldökceruzával húzom ki a szemöldököm. Így nagyon szép, viszont a gondom az, hogy e nélkül már nem is tetszik, viszont ha pl. együtt alszok valakivel, az látni fogja az eredetit is, ami viszont olyan csúnya. :( Mert ugye estére mindig lemosom a ceruzát.. tudtok valamit javasolni erre a problémára? Vagy csak szépen lassan próbáljam meg elhagyni a ceruza használatát és annyi? Szerintem nincs nagy különbség alapból, csak én látom annak, viszont ha nem húzom ki, nem érzem szépnek magam. (Más sminket nem használok.)
A szemöldökpor kevésbé kenődik el egyébként? Vagy mit javasoltok? Volt már festve a szemöldököm, de ugye az csak a szőrt fogja be, a bőrömet nem, szóval ez az opció is kilőve.
Ti hogy oldjátok ezt meg lányok?
(Bocsi, lehet kicsit hosszan írtam le, de így érthetőbb.)
Miért kéne elhagyni a szemöldökceruzát?
Én évek óta használok, mert alapból alig látszik a szemöldököm, a formája se szép és ha ezzel ki van húzva, akkor nagyon szép, teljesen más az egész arcom vele.
Este én is lemosom és kész. Még senki nem szólt emiatt. :) Ne csinálj ebből problémát szerintem! Ez közel sem olyan, mintha 8 kg alapozó után meglátná a csupa pattanás arcodat pl. Ne aggódj ilyenen. Ezt sztem kb észre sem veszik a pasik. :)
:$ Akkor jó, köszi csajok, most megnyugodtam.:)
Pénteken azért elnézek egy kozmetikushoz, lehet befestetem, így tuti nem lesz gond, csak az is lekopik egy idő után, meg az első pár napban olyan erős és az sem jó.. :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!