Hogy oldjátok meg a napi smink haj dolgot ebben a hőségben?
Egyszerűen nem visz rá a lélek. Zuhanyzás után csak felkontyolom a hajam és smink minden nélkül megyek is. Minden lefolyik, leizzad, a haj meg fűti a nyakat stb.
Ti lányok hogy csináljátok?
Mintha csak én írtam volna. :)
Jobban nézek ki smink nélkül, mint szétfolyt sminkkel, szóval inkább nem használok semmit.
Általában megfésülködöm reggel, aztán egy egyszerű kontyot csinálok, vagy magas lófarkat, esetleg valami fonást, vagy csak egy nagy csattal felcsatolom a hajam. A lényeg, hogy ne lógjon a nyakamba.
A sminkem kimerül a szempillaspirálban és az ajakápolóban, esetleg egy kis korrektor a problémás részekre.
Én ilyenkor kisebb idegrohamot szoktam fésülködéskor kapni. xD Mindig folyik rólam a víz, ahogy meg tekerem fel a hajam kontyba ragad rá a kezemre, többször neki kell futni, hogy fel tudjam tűzni. Fenékig ér, úgyhogy jól rá tud tekeredni a kezemre, úgy kell lehámozni. Szóval nekem is konty, kibontva elviselhetetlen lenne a hossza miatt is, meg olyan vastag még befonva is mint a csuklóm, plusz fekete. A lehető legrosszabb a melegben. :S Ha kontyban van legalább egyáltalán nem melegít.
Az év többi részében sminkelek rendesen, ilyenkor vagy semmi, vagy alapozó+BB krém keverve csak a fényvédő miatt (fehér bőröm van és kipattog a naptól), esetleg rá púdert vagy önmagában púder. Persze minden lefolyik a nap során, mert izzadok is és a melegben eszméletlen zsíros a bőröm.
Ugyanúgy mint máskor.
Ugyanúgy kiengedem a hajam, elvégre azért hosszú, úgy szeretem hordani leginkább.
Smink nélkül meg fénylene a bőröm, így kell a mattító púder rá amit előtte vékonyan lealapozok, persze csak egy kevés púdert teszek fel, épp hogy ne fényledjen a bőröm.
Vízálló szemhéjtust használok, így nem kenődik szét a melegben. Meg a szempillaspirál és szemhéjfesték is van rajtam és egy kis rúzs. Nekem egyáltalán nem kenődik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!