Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy oldjátok meg a napi...

Hogy oldjátok meg a napi smink haj dolgot ebben a hőségben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem visz rá a lélek. Zuhanyzás után csak felkontyolom a hajam és smink minden nélkül megyek is. Minden lefolyik, leizzad, a haj meg fűti a nyakat stb.

Ti lányok hogy csináljátok?

2013. jún. 21. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna. :)

Jobban nézek ki smink nélkül, mint szétfolyt sminkkel, szóval inkább nem használok semmit.

2013. jún. 21. 11:55
 2/9 Dóri0717 válasza:
Nekem sajnos muszáj valami make-upot feldobnom, mert vállalhatatlan vagyok smink nélkül :/ a szemem festem felül tussal, alul selyemporral, belül szemcerka, s szempillaspirál. Nekem nem folyik le, pedig tegnap órákat ültem a 60 fokos vonaton
2013. jún. 21. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Konty vagy lófarok, sminknek meg max szempillaspirál. :D Örülök amíg a bőröm nem olvad le, nem hogy még 8 réteg kence :D
2013. jún. 21. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Általában megfésülködöm reggel, aztán egy egyszerű kontyot csinálok, vagy magas lófarkat, esetleg valami fonást, vagy csak egy nagy csattal felcsatolom a hajam. A lényeg, hogy ne lógjon a nyakamba.

A sminkem kimerül a szempillaspirálban és az ajakápolóban, esetleg egy kis korrektor a problémás részekre.

2013. jún. 21. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor kisebb idegrohamot szoktam fésülködéskor kapni. xD Mindig folyik rólam a víz, ahogy meg tekerem fel a hajam kontyba ragad rá a kezemre, többször neki kell futni, hogy fel tudjam tűzni. Fenékig ér, úgyhogy jól rá tud tekeredni a kezemre, úgy kell lehámozni. Szóval nekem is konty, kibontva elviselhetetlen lenne a hossza miatt is, meg olyan vastag még befonva is mint a csuklóm, plusz fekete. A lehető legrosszabb a melegben. :S Ha kontyban van legalább egyáltalán nem melegít.

Az év többi részében sminkelek rendesen, ilyenkor vagy semmi, vagy alapozó+BB krém keverve csak a fényvédő miatt (fehér bőröm van és kipattog a naptól), esetleg rá púdert vagy önmagában púder. Persze minden lefolyik a nap során, mert izzadok is és a melegben eszméletlen zsíros a bőröm.

2013. jún. 21. 15:23
 6/9 A kérdező kommentje:
azt hittem csak én szerencsétlenkedek még a fésűvel is :D kicsit hosszabb mint házközépigérő hullámos hajam van ugyh leredukáltam ,hajmosáskor fésülésre csak xD (de ez se állapot)
2013. jún. 21. 15:50
 7/9 anonim válasza:
Csak lófarok vagy konty. Sminket nem használok, mert elviselhetetlen. Pláne szoktam magam spriccelni vizzel, ami hűsít, akkor végképp elfolyna a smink.. Napi többször bevizezem a hajam, ami nagyon kiszárítja sajnos. :S nyáron annyit szoktam csinálni, hogy befestetem a szempillámat kozmetikussal, akkor nem kell bajlódni a spirállal.
2013. jún. 21. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
emiatt utálom a nyarat, mert nem tudok mit kezdeni a hajammal annyira ömlik rólam a víz,pedig csak a vállamig ér, de látom h nem vagyok egyedül ezzel a problémával :/
2013. jún. 21. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy mint máskor.

Ugyanúgy kiengedem a hajam, elvégre azért hosszú, úgy szeretem hordani leginkább.

Smink nélkül meg fénylene a bőröm, így kell a mattító púder rá amit előtte vékonyan lealapozok, persze csak egy kevés púdert teszek fel, épp hogy ne fényledjen a bőröm.

Vízálló szemhéjtust használok, így nem kenődik szét a melegben. Meg a szempillaspirál és szemhéjfesték is van rajtam és egy kis rúzs. Nekem egyáltalán nem kenődik el.

2013. jún. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!