Szerintetek túl korai még sminkelnem magam 13 évesen? Ha anyajegyet leszedetek az fáj?
kicsit fáj
szerintem nem gáz, ha az anyjuk kiengedi őket úgy az utcára, törődj inkább a saját dolgoddal.
Szia!
Smink: Szerintem korai, igen. Én 14 éves voltam mikor szempillaspirált és szájfényt kezdtem használni. Az utóbbi egy évben használok már szemtust vagy szemhéjpúdert is, valamint néha-néha arcpirosítót és alapozót. Szóval maximum spirál :)
Anyajegy: Igen, fáj egy picit, de abszolút nem vészes, nekem elhiheted. Én nagyon alacsony fájdalomküszöbbel rendelkezem, és mosolyogva bírtam (volna, csak nem mosolyoghattam közben :) ) Megéri leszedetni, én azt mondom.
Így 20 éven felül azt mondom, hogy korai sminkelned.
De őszintén? Én is ennyi idősen csentem anya készletéből. :)
Főleg a körömlakokat szerettem és a szájfényt (az akkor jött divatba, mikor 14 lettem, addig nem nagyon lehet kapni)
én 16 évesen kezdtem, most 19 vagyok :)
már bánom h nem kezdtem hamarabb mert így visszatekintve nem sokat adtam magamra. olyan 14re gondolok.
a mai világban már teljesen természetes (sajnos). múltkor beszéltem egy lánnyal, azt hittem vagy 20 éves, és kiderült h 14. ennyit jelent a smink. nem értem miért akar mindenki felnőtt lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!