Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen korai a szemöldök...

13 évesen korai a szemöldök kiszedetés?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar hogy formátlan és sűrű a szemöldököm, de attól félek hogyha kiszedetem akkor még sűrűbbre nő vissza. Korai vagy nem?

És enyhén kerek archoz milyen illik? Képeket küldjetek légszi.

Előre is köszi :)

13L

2012. júl. 28. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai, én is akkor kezdtem. Viszont én először rendesen elrontottam, teljesen kiszedtem a végét, kellett kb 2 hónap, mire normálisan visszanőtt, szóval szerintem először ne egyedül csináld.. kérd meg pl anyukádat. De ha ügyes vagy, és nem félsz attól, hogy elrontod szerintem nyugodtan kiszedheted magadnak is.
2012. júl. 28. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:

oké köszönöm :D én magamnak nem merem, és anyuval sem mert egyszer megprópálta nekem de nagyon fájt.

inkább a kozmetikus!

köszi !

2012. júl. 28. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem korai.

de szerintem inkább eloszor menj el kozmetikushoz, o pontosan tudja milyen forma illik az arcodhoz, utána már magadnak is ki fogod tudni szedni

2012. júl. 28. 23:21
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, én is erre gondoltam:)
2012. júl. 28. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem korai! De szerintem is kozmetikus csinálja elsőre...
2012. júl. 29. 03:16
 6/7 anonim ***** válasza:
én is 13 vagyok és 2 hete voltunk szedetni először a szemöldököm , szerintem nem korai mivel elég hülyén néztem ki és engem is zavart gondoltam ideje lenne egy normális szemöldököt csináltatni :D Plusz van egy csomó barátnőm aki szedeti.
2012. júl. 29. 12:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó :D
2012. aug. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!