Szemöldök korrigálására (hézag, néhány szál hiányzik) szemöldökceruza vagy szemöldökpor jobb? És milyen módszerrel vigyem fel?
Szemöldökport lehet ilyen célra is használni (azaz hézag "kitöltésére") vagy a por inkább a szemöldök színezésére való?
A szemöldököm színe jó, azon nem kell változtatni. Sajnos a szemöldököm végén néhány szál nem nőtt vissza, ezeket kéne korrigálni.
Köszi előre is!
Nem tudom, melyik a természetesebb, én még egyiket sem használtam.
Lehet, hogy arra a célra, amire nekem kell, a ceruza jobb, de ha a por természetesebb, akkor azt használnám.
én szemhéjpudert és ecsetet használok....szemöldökport soha nem találtam sehol, mondom akkor megprobálom a szemhéjpudert...hát jó lett...a ceruza túl mü hatásu...
23L
Nekem a legújabb, ami bevált, hogy vékony tusecsetet használok külön erre a célra. A hegyével felveszek a szemöldökceruzáról, vagy szemceruzáról valamennyi festéket és vékony szálakat huzugatok az ecsettel oda ahova kell.
A ceruza nekem is látszott meg elég mű(meg akármilyen vékonyra van hegyezve 2-3 vonal húzása után már vastag), a por meg "poros", szóval nem elég krémes hogy természetes hatást keltsen, csak akkor használom ha az egész szemöldökömet akarom kicsit sötétebbre, vagy világosabb hatásúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!