Hogy hozzam rendbe?
Figyelt kérdés
szombaton egy fontos ünnepségre megyek és kiszedte a kozmetikus a szemöldököm(életembe először és eddig nemvolt vele bajom) és fullra elcseszte(kkb most ugyan ilyen mint a képen). nemtudom h ebből mit tudok kihozni h normálisan nézzen ki??
2012. júl. 26. 20:13
1/3 anonim válasza:
Atyaég, jól túlszedte! Remélem nem fizetted ki! Kijavítani csak szemöldök ceruzával tudod. Igaz igényel egy kis ügyességet, hogy természetesnek nézzen ki. Vagy keresek egy másik kozmetikust és szombat délelőtt megkéred, hogy rajzoljon neked egy elfogadható formát.
(Off: Nem is értem, hogy a te arcvonaladhoz hogyan sikerült ezt a kúpformát kiszednie?! Az ilyennek az engedélyét kellene bevonatni!)
3/3 A kérdező kommentje:
nem én vagyok de vékonyságra kb ugyan az... mikor eljöttem csak épp h megnéztem magam a tükörbe mert siettem nagyon h záráselőtt elérjek egy boltba... nemakartam festetni mert azon fullra láccik h mű..de mostmár k.vára b.szhatom -.-
2012. júl. 26. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!