Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Korai még a szemöldökszedés?

Korai még a szemöldökszedés?

Figyelt kérdés

14 éves leszek, és anyát megkértem, hogy szedessük ki a szemöldököm, és erre azt mondta, hogy szerinte még korai.

Lábamat már 12 éves korom óta szőrtelenítem, arról tud, és támogatja!

Nem tudom ezt miért nem...

Szerintetek mit csináljak?

És szerintetek télleg korai?

2012. szept. 1. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy korai, ha bozont a szemöldököd akkor ki kell szedetni. Húgomnak nemrég volt kiszedve először, 12 éves.
2012. szept. 1. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon vastag akkor szedd ki

én 13 éves vagyok és szedem mer vastag

2012. szept. 1. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Én 11 éves koromtól szedem, mert mindig nagyon vastag volt. Szerintem próbáld meg először házilag, fokozatosan, nem kell rögtön kozmetikushoz rohanni. Meg aztán furcsa is lenne egyik napról a másikra vékony szemöldökkel megjelenni. Először tépd ki középről, ha van, meg ami lent van a szemhéjadon. Kezdetben csak alulról szedd, később mehet felülről is. Aztán, ha nem tudsz magadnak szép formát kialakítani, akkor menjetek el kozmetikushoz. Így szerintem anyukád is bele fog menni.
2012. szept. 1. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Magamnak alúl ami nagyon kósza azt kiszedem, meg felül is. Igazából magamnak nem jó, mert a formája sem szép. Vastagnak nem vastag, csak a formája..

Hát anyánál majd felhozom még a témát!

Köszönöm a válaszokat, ha valakinek van esetleg ötlete, hogy hogy kérdezzek megint rá, akkor azt megköszönném!

2012. szept. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!