Szemöldök festés és szedés! Ki, mivel, hogyan?
Szemöldökszedéshez: [link]
A festét szerintem hanyagold, ha nem annyira fontos, egyérszt árt a szemöldöködnek, másrészt túl sok vele a macera. Ha nagyon szörnyű, akkor meg sminkelésnél igazíts rajta szerintem.:)
Én magamnak szedem. Általában mindig besírok, mert fáj egy kicsit. Úgy szoktam, hogy niveával bekenem vékonyan a szemöldökömet így felpuhul és utána lejegelem, így nem igazán érzem, amikor szedem. Most mondjuk, sima csapvíz is megteszi jég helyett, annyira hideg a víz. :D
A kósza szálakat kihúzom szemöldökcsipesszel és egy világos szemceruzával kicsit megrajzolom az ívet, amilyen szemöldököm szokott lenni és a zavaró plussz szálakat kiszedem.
Nem szoktam elrontani, általában úgy sikerül, ahogy szeretném. :)
Festeni nem festetem, viszont, ugyanolyan, mint a hajam. A hajam színe oké, mert sok és hosszú hajam van, így sötétszőkés-barnás a hajam, a szemöldököm dettó, mint a hajam, csak ugye jóval kevesebb és így olyan szürkésnek tűnik. Szemöldökceruzával szoktam halványan megcsinálni a szemöldökömet. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!