Miért nem tudom megtanulni azt a hülye sminkelést? 19/L
Először az egyszerű sminkekkel kell kezdeni. Egy kis tussal gyakorolj, halványabb színekkel, stb. Amúgy sem divat mostanában az erős smink, a halványakat pedig nehéz elrontani.
Keress videókat, amiken mutatják, hogy mit-hogy-mikor-mivel kell csinálni, egy kis idő és bele lehet tanulni. Én ezt ajánlom neked: [link]
Ez nagyon egyszerű, könnyű megcsinálni.
Én egy délután alatt megtanultam magam sminkelni, többedmagammal, egy előadáson. A előadó csak mondta, mit hova, magunknak lelett megcsinálni. Azóta is így sminkelek.
Egyáltalán nem bonyolult. Lehet az eszközök nem megfelelőek hozzá. Mondjuk egy bolti szemhéj tussal vagy szemceruzával én is sokat vacakolnék, ezért használok helyette ecsetet. Az applikátor feje meg mindig lejön, ahelyett is ecsetet használok.
Szerintem senki nem profi eleinte. Én is béna voltam, pedig tényleg csak gyakorlás kérdése. Megnézed videókban hogy csinálják és próbálod te is úgy. Eleinte persze nem úgy fog menni, egyértelmű, de idővel belejössz.
Legnagyobb gondban én a szemhéjpúderekkel voltam, annál rájöttem hogy normális ecsetkészlet nélkül esélytelen felvinni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!