Szemüvegesek! Ti hogy oldjátok meg nyáron a napszemüveget?
Szóval főleg szemüvegesek válaszát várom de adhatnak tippeket nem szemüvegesek is :)
A kérdés az lenne hogy nyáron ugye jó ha napszemüveget hordunk mert nagyon erős a nap és nem jó a szemnek és ilyenkor ti milyet vesztek vagy hogy csináljátok tudom hogy van fényre sötédedő szemüveg de én olyat nem szeretnék mert ha a napról bemegyek mondjuk egy boltba akkor nem látok semmit addig ameddig nem világosodik ki meg télen is besötédedik ha van egy kis nap és nekem ez nem tettszik :) Valami ötlet , tipp ?? Ti hogy csináljátok/csinálnátok?? :)
Nem bírja a szemem a kontaklencsét már kiprobáltam nagyon sok fajtát de állandóan begyulladt :/
Én azon gondolkoztam hogy mi lenne ha a sima szemüvegemre felvennék olyan szemüveget ami nagyobb és eltakarja a sima szemüveget :) Szerintetek ez nagyon gáz lenne ??
Ooo a mágneses felpattintos nem rossz :)
Köszi hogy irtad rákeresek :)
És akkor teljesen új szemüveget kell vennem vagy ebbe is belelehet rakni azt a mágnest ami most van nekem ??
Dioptriás napszemüveg :))
Korrekt keretek vannak, beviszed a kis papírt, hogy milyen lencse kell( nekem pl +3.5) milyen csiszolással, és az alapján megcsinálják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!