A szemüvegesek nyáron nem tudnak napszemüveget hordani? És uszodában rajtuk van a szemüveg?
Most fogok egy elég erős szemüveget kapni. Egyből elkezdtem gondolkodni, milyen lesz a további életem és kérdések merültek fel bennem.
Az első, hogy mi lesz nyáron? Nem tudok majd napszemüveget hordani? Kontaktlencse alá kilőve, mert nem nyúlkálok a szememhez. Ha meg a szemüveg nincs rajtam, csak a napszemüveg, akkor meg tiszta homály lesz minden, nem fogok látni. A többi ember mit csinál?
A második kérdésem, hogy hetente járok uszodába, ilyenkor rajtam legyen a szemüveg, vagy le kell venni? Szintén az a problémám, hogyha majd leveszem, akkor homályos lesz minden, de ha magamon hagyom, akkor meg teli lesz vízcseppekkel a lencse.
Létezik olyan szemüvegkeret amihez van felpattintható vagy mágneses napszemüveg "kiegészítő". emellett lehet kérni fényre sötétedő lencsét is ami szintén segít megvédeni a szemed a naptól.
Az uszoda ciki. Legalábbis én nem találtam rá jobb megoldást, mint hogy az öltözőszekrényben hagyom a szemüvegem. Részben emiatt is általában társasággal megyek uszodába.
Nyár előtt csináltass dioptriás napszemüveget. Illetve létezik fényre sötétedő lencse is, bár az szerintem annyira nem jó és rémesen is néz ki.
Úszószemüvegből is létezik dioptriás, unokatesómnak is nagyon rossz a szeme és triatlonozik, ez volt az első, amit megcsináltattak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!