Dioptriás napszemüveget lehet valahol csináltatni?
Kb akármelyik optikában. :D
De érdemesebb nyárig várni, akkor szoktak lenni akciók rá inkább, amúgy kb 30ezer egy pár lencse. Plusz a keret.
Őszintén szólva ahol én csináltattam, ott azt mondták, ők nem vállalják, hogy ilyen párszáz forintos olvasószemüvegek meg olcsó napszemüvegek keretébe tegyenek üveget, vagy garanciát legalábbis akkor nem tudnak adni a lencsére sem, mert azok olyan vacak minőségűek. De megkérdezheted, lehet ott vállalják, ahol csináltatod. :D Bár szerintem már olyan mindegy, hogy 30ezer plusz olcsó szemüveg, vagy plusz 10ezer. Ha azt vesszük, hogy egy megbízható, minőségi napszemüveg is hasonló árban van, akkor megéri, persze nem 1-2 évre veszi az ember. :S
A foncsorozást nem tudom, ha van még használható, ép lencsés, megfelelő dioptriájú másik szemüveged, lehet, hogy megcsinálják, gondolom az olcsóbb lehet valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!