Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehetséges a reklamáció a DM-ben?

Lehetséges a reklamáció a DM-ben?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy műkörömragasztót jó drága áron (ez az 1 db volt még a DM-ben) mikor hazaértem és kibontottam láttam, hogy valami nincs rendben vele, mert az alja olyan volt mintha odafolyt volna belőle az összes ragasztó és amint a kezembe vettem éreztem, hogy üres. Az aljánál fel is vágtam egy kis részt és tényleg teljesen üres volt az egész csak az alján maradt beszáradt ragasztó. Ilyenkor mit tehetek? Visszamehetek reklamálni? Lehet egyaltalán reklamálni ebben az üzletben? Nagyon drága volt a semmiért és elég mérges vagyok érte... (Még nem volt soha gondom a DM termékeivel ezért lehet hülyeséget kérdezek)

2015. jún. 27. 16:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szuper! Akkor happy end!
2015. jún. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!