Mi a korhatár a színes kontaktlencsénél?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 21:04
1/3 anonim válasza:
Nincs korhatár a kontaktlencséknél, csak vizsgálat kell, betanítás és hogy ismerd a higiéniát.
2/3 anonim válasza:
14 év alatt nagyon nem ajánlott,nem a színes,de a sima sem. Normális szemész nem ajánlaná. És én sem. :) Én sem bírtam 14 alatt. 16 évesen megint nekifutottam,azóta bírom.
3/3 anonim válasza:
Azt fontos előtte tudni, hogy mennyire érzékeny a szemed, nekem pl eléggé az, normál kontaklencsénél is csak a leglágyabbat tudom elviselni, a többi nagyon irritálja a szemem. Színes kontaklencséknél is ugyanez a helyzet, ráadásul azok közül néhánynak jóval nagyobb az átmérője is, azokat max 6 óra után mindenképp ki kell szednem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!