Milyen mellékhatásai vannak az alapozóhasználatnak? Milyen idős korban lehet elkezdeni? Egyáltalán van olyan hogy "kórhatár"?
15/L
Eléggé csúnya mostnaság az arcom pedig rendszeresen ápolom nem értem, általában avonos termékeket használok megvagyok velük elégedve.
Néztem az avonbol is alapozókat de nem tudom megvegyem-e.
Olyat szeretnék ami pl: hidratál, és nem tömíti el a pólusokat!
Szerintetek milyet vegyek?
Olyan 1300-1500ft-ot adnék érte
Szegeden tudtok ilyen helyet ahol olcso de tényleg ápol meg minden stb.
Egy: Nem pólus, hanem pórus...
Kettő: Ha tényleg olyanra vágysz ami hidratál, nem nehezíti el a bőröd, hagyja lélegezni, stb... akkor kérdezz meg egy helyi kozmetikust. Ők tudnak tanácsot adni biztosan. Főleg akik jól sminkelnek, és jó termékekkel dolgoznak. Szóval ne a legolcsóbb kozmetikusnál próbálkozz.
figyelj!!!!!!
1.jo lenne ha nem egyből kritizálással kezdenél egy mondatot mert mindenki hibázhat én sem helyesírási versenyre küldtem ezt az írásom.
2. végülis meg kell köszönnöm mert lényegében a kérdésre válaszoltál...
Milyen mellékhatásai vannak az alapozóhasználatnak?
-gyorsabban fog ráncosodni a bőröd.Ha zsíros a bőröd,akk még pattanások is keletkezhetnek
Milyen idős korban lehet elkezdeni?
-nincs korhoz kötve.Sztem helyette inkább használj jól fedő korrektort.
Egyáltalán van olyan hogy "kórhatár"?
-nincs korhatár. De nem érdemes/ajánlott fiatalon használni
Szerintetek milyet vegyek?
-1500ftért olyat nem fogsz találni,ami jól fed,hidratál és nem tömíti el a pórusokat. Esetleg nézz utána az Alverdés alapozóknak(DM).Azokban nincs vegyszer,viszont nem fednek annyira jól.Ja és Avonból ne rendelj alapozót,mert nem tudhatod,h illik e a bőröd színéhez.Inkább menj DM-be és próbáld ki a testereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!