Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen mellékhatásai vannak...

Milyen mellékhatásai vannak az alapozóhasználatnak? Milyen idős korban lehet elkezdeni? Egyáltalán van olyan hogy "kórhatár"?

Figyelt kérdés

15/L

Eléggé csúnya mostnaság az arcom pedig rendszeresen ápolom nem értem, általában avonos termékeket használok megvagyok velük elégedve.

Néztem az avonbol is alapozókat de nem tudom megvegyem-e.

Olyat szeretnék ami pl: hidratál, és nem tömíti el a pólusokat!

Szerintetek milyet vegyek?

Olyan 1300-1500ft-ot adnék érte

Szegeden tudtok ilyen helyet ahol olcso de tényleg ápol meg minden stb.

2010. okt. 11. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy: Nem pólus, hanem pórus...

Kettő: Ha tényleg olyanra vágysz ami hidratál, nem nehezíti el a bőröd, hagyja lélegezni, stb... akkor kérdezz meg egy helyi kozmetikust. Ők tudnak tanácsot adni biztosan. Főleg akik jól sminkelnek, és jó termékekkel dolgoznak. Szóval ne a legolcsóbb kozmetikusnál próbálkozz.

2010. okt. 11. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és most nézem, olyan sincs hogy "kórhatár". Csak korhatár.
2010. okt. 11. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:

figyelj!!!!!!

1.jo lenne ha nem egyből kritizálással kezdenél egy mondatot mert mindenki hibázhat én sem helyesírási versenyre küldtem ezt az írásom.

2. végülis meg kell köszönnöm mert lényegében a kérdésre válaszoltál...

2010. okt. 11. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen mellékhatásai vannak az alapozóhasználatnak?

-gyorsabban fog ráncosodni a bőröd.Ha zsíros a bőröd,akk még pattanások is keletkezhetnek

Milyen idős korban lehet elkezdeni?

-nincs korhoz kötve.Sztem helyette inkább használj jól fedő korrektort.

Egyáltalán van olyan hogy "kórhatár"?

-nincs korhatár. De nem érdemes/ajánlott fiatalon használni

Szerintetek milyet vegyek?

-1500ftért olyat nem fogsz találni,ami jól fed,hidratál és nem tömíti el a pórusokat. Esetleg nézz utána az Alverdés alapozóknak(DM).Azokban nincs vegyszer,viszont nem fednek annyira jól.Ja és Avonból ne rendelj alapozót,mert nem tudhatod,h illik e a bőröd színéhez.Inkább menj DM-be és próbáld ki a testereket!

2010. okt. 12. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj!!!!!! Végülis van mit...
2010. okt. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!