Ekvinitus kérdése:
Lányok miért nem lakkozzátok a lábujjatok körmeit?
Figyelt kérdés
Pedig elképesztően csinos mikor egy magassarkú pántszandálban vagytok és a harisnyán áttetszik a lakkozott köröm.2015. ápr. 27. 10:50
31/36 anonim válasza:
Egyébként szerintem mindkét álláspontban van igazság. Ha valaki utálja a rózsaszínt, azon nem változtat hogy mi a közízlés vagy a divat. Más dolgokat viszont nagyban befolyásol az hogy mit látni az utcán másokon, vagy épp a tévében. Pl a fiatalok hajviselete. Hiába mondja az illető hogy neki az tetszik, azért tetszik neki az mert ez a divat, mert a manapság szépnek nevezett nőkön/férfiakon ezt látta.
32/36 A kérdező kommentje:
Bizony, bizony, az emberek többségére hat a környezete ízlése és képes azt formálni. Illetve hat a partner izlése is, az is képes befolyásolni egy nő öltözékét. Nekem ha volna barátnőm, biztos hogy rávenném a mindennapi harisnyaviselésre és hogy lakkozza a lábújja körmeit.
2015. máj. 1. 16:42
33/36 anonim válasza:
Hidd el nekem, lehet hogy a kedvedért hajlandó rá, de hosszú távon nem kifizetődő megváltoztatni a másikat. Hiába fogalmazod akármilyen kacifántosan/óvatosan, a lényege ugyanaz: az ahogy eredetileg kinéz neked nem tetszik eléggé. Nagyon könnyen alá lehet ásni ilyen látszólag jelentéktelen mondatokkal egy nő önbizalmát. Ha viszont azt hallja tőled nap mint nap hogy mennyire gyönyörű egy otthonkában is, akkor istennő lesz a saját szemében is :) és sokkal könnyebben kápráztat el téged is. Inkább keress olyan nőt aki magától is lakkozza a lábujjkörmeit és harisnyát hord, és ne egy másmilyen nőt próbálj megváltoztatni. Hány éves vagy?
34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat gondolkodok rajta, egyenes logikai vonalvezetése van amit írtál. Csak akkor van baj amikor aki tetszik utálja a harisnyát, aki viszont harisnyamániás, kis túlzással éjjel is abban alszik, ő viszont nem tetszik, nem szédít meg a nöi mivolta. Ilyen esetben kényszerülök rá hogy rábeszéljem arra amit én szeretnék. De ha önbizalom romboló az öltözködés befolyásolása akkor majd kitalálok valami köztes megoldást amikor a szemem is jóllakik és az önbizalma is megmarad. 38 éves vagyok. És te?
2015. máj. 1. 20:21
36/36 A kérdező kommentje:
És szoktad lakkozni a körmeidet?
2015. máj. 1. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!