Lányok miért nem lakkozzátok a lábujjatok körmeit?
"A szandál alapvetően protokoll ellenes viselet. Ott kezdődik a probléma, hogy kiemelt ünnepségeken harisnyát illik viselni, azonban az ujjakat láttató szandálba nem illik harisnyát húzni, még láthatatlan orrerősítés nélkülit sem. "
Attól hogy te még sose hallottál erről a szabályról, az még létezik és egyáltalán nem tévedés. A cipő orránál kikandikáló harisnya rettenetesen igénytelen látvány. Magára adó nő nem hordja a kettőt együtt.
én télen-nyáron lakkozom, akkor is, ha csak én látom, mert így szebbnek tartom a lábfejemet. színes és természetes színű is szokott lenni.
alap, hogy nyitott cipőhöz nem veszünk fel harisnyát!
és nem minden lakkot kísérleteznek állatokon. márkától függ, hogy kísérleteznek-e, nem a terméktípustól... buta emberek...
8-as, én azoktól a márkáktól veszek lakkot, amik nem tesztelnek állatokon. Kevés ilyen van, de megkerestem őket. :)
Kérdező, az állatkísérleteknél rengeteg jobb módszer van, amivel kísérletezhetnek, és szerintem egy állatnak is kijár annyi, hogy ne azért szülessen meg, hogy kínozzák élete végéig. És biológiai szempontból mi is állatok vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!