Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok miért nem lakkozzátok...

Ekvinitus kérdése:

Lányok miért nem lakkozzátok a lábujjatok körmeit?

Figyelt kérdés
Pedig elképesztően csinos mikor egy magassarkú pántszandálban vagytok és a harisnyán áttetszik a lakkozott köröm.

2015. ápr. 27. 10:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező: nem, egyáltalán nem jó, ha valaki harisnyát vesz egy szandacipőhöz, meg nyitott orrú cipőkhöz.
2015. ápr. 27. 17:17
 12/36 anonim ***** válasza:
Akkor indokold meg hogy miért nem jó!
2015. ápr. 27. 17:19
 13/36 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó: gondolom férfi vagy, akkor menj ki és hordd úgy a szandálod, meglátjuk, kinek fog tetszeni.
2015. ápr. 27. 17:30
 14/36 anonim ***** válasza:
59%

[link]

"A szandál alapvetően protokoll ellenes viselet. Ott kezdődik a probléma, hogy kiemelt ünnepségeken harisnyát illik viselni, azonban az ujjakat láttató szandálba nem illik harisnyát húzni, még láthatatlan orrerősítés nélkülit sem. "

Attól hogy te még sose hallottál erről a szabályról, az még létezik és egyáltalán nem tévedés. A cipő orránál kikandikáló harisnya rettenetesen igénytelen látvány. Magára adó nő nem hordja a kettőt együtt.

2015. ápr. 27. 18:13
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

én télen-nyáron lakkozom, akkor is, ha csak én látom, mert így szebbnek tartom a lábfejemet. színes és természetes színű is szokott lenni.

alap, hogy nyitott cipőhöz nem veszünk fel harisnyát!

és nem minden lakkot kísérleteznek állatokon. márkától függ, hogy kísérleteznek-e, nem a terméktípustól... buta emberek...

2015. ápr. 27. 18:44
 16/36 anonim ***** válasza:
Én pl. azért nem, mert a kisujjamon olyan pici a köröm alapjáraton, hogy nem is lehetne rá felkenni normálisan a lakkot, és nem is nézne ki vmi jól... az meg hülyén nézne ki, ha a többin van, azon meg nincs. De emellett persze rendesen ápolom a lábkörmöm, és nem sárga meg gombás.
2015. ápr. 28. 00:26
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

8-as, én azoktól a márkáktól veszek lakkot, amik nem tesztelnek állatokon. Kevés ilyen van, de megkerestem őket. :)

Kérdező, az állatkísérleteknél rengeteg jobb módszer van, amivel kísérletezhetnek, és szerintem egy állatnak is kijár annyi, hogy ne azért szülessen meg, hogy kínozzák élete végéig. És biológiai szempontból mi is állatok vagyunk. :)

2015. ápr. 28. 13:14
 18/36 anonim ***** válasza:
77%
Főleg a kérdező.
2015. ápr. 29. 02:57
 19/36 anonim ***** válasza:
54%
Most úgyse látja senki. Kivágott orrú cipőt harisnyával felvenni pedig elég gagyi, kb. mint a szandál-zokni. Azok csak harisnya nélkül néznek ki jól. Nyáron, mikor ki szoktam festeni mindig.
2015. ápr. 29. 11:49
 20/36 A kérdező kommentje:
18-as e a kérdésben mi az ami ez én állat mivoltomra uatal ezt fejtsd már ki bővebben!
2015. ápr. 29. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!