Ekvinitus kérdése:
Lányok miért nem lakkozzátok a lábujjatok körmeit?
Figyelt kérdés
Pedig elképesztően csinos mikor egy magassarkú pántszandálban vagytok és a harisnyán áttetszik a lakkozott köröm.2015. ápr. 27. 10:50
21/36 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg nem tetszik a harisnya-szandál összeállítás az ellenzőknek, vagy csak a protokolláris elvárások miatt és mert az 1001 harisnya oldal "szaktanácsadója" az a vén majom azt mondta és emiatt tartjátok idejétmúlt gagyi viseletnek?
2015. ápr. 29. 15:14
22/36 anonim válasza:
azért ellenezzük, mert csúnya harisnyával a nyitott cipő. olyan, mint a szandál-zokni kombó.
23/36 anonim válasza:
A legtöbb harisnyán a cipőorrnál van a varrás... nemcsak protokolláris dolgok miatt ellenzi a többség, hanem azért, mert baromi rondán néz ki úgy. Varrás nélkülivel én amúgy felvenném - mondjuk nem protokolláris eseményre, az is igaz :D.
24/36 anonim válasza:
"Vén majom", haha, persze az állatot kikérted magadnak.
Ez nem csak annak az illetőnek a személyes véleménye, ez a szokás mindenhol, itthon és külföldön is, tényleg nem tudom te hol élsz hogy ezt még sosem hallottad.
Én személy szerint (is) közönségesnek és rondának találom a szandálból kivillanó harisnyát.
25/36 anonim válasza:
Olvastam az eddigi kérdéseidet. Innen az állatozás.
26/36 A kérdező kommentje:
Az orrvarrás az valóban nem szép de egy varratnélküli lábfejrészes nekem nagyon tetszik és a 23-as lánynak is, tehát nem minden nő utálja. Akik meg igen, leginkább azért mert átformálják a tudatukat a kereskedelmi tv-k meg a semmire való bulvár újságok. Vén majmozásról annyit hogy az egy objektív minősítés, de ha valaki állatozik, az már indulati állapotot feltételez sőt bizonyos hogy az agresszivitás vezérli azt aki mondja. Ez a különbség a kettő között. De az hogy észrevetted én vénmajmozok, az állatozást meg kikérem magamnak, ez éleslátásra utal. Ügyesen észrevetted az ellentmondásszerűséget. Az állatózótól továbbra is azt kérdezem milyen konkrétumok utalnak az állatságomra a régebben írt kérdéseimet is beleértve?
2015. máj. 1. 11:12
27/36 anonim válasza:
Az újságok meg a tv-k mióta alakítják az ember ízlését? Te normális vagy? Ha valakinek valami nem tetszik, az nem a tv miatt van :DDDD
28/36 anonim válasza:
Hogy mióta alakítják a közízlést a tv-k, újságok? Amióta léteznek azóta. És nagyon sikeresen teszik hiszen millió számra hallgatnak az emberek a médiára. Különösen az olyanok, a könnyen befolyásolhatóak, mint például te magad.
29/36 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy az állatozás ebben az esetben indulati állapotot takarna. Akkor azt írta volna az illető hogy perverz állat.
30/36 A kérdező kommentje:
De sajnos ez esetben az állatozást az indulat diktálta a válaszírónak hiszen meg kell nézni a 27-es választ ott is az a kérdése hogy normális vagyok? Meg is válaszolom. Igen annak tartom magam. Te viszont feszült vagy 27-es. Nincs barátod, vagy mitől van ez a frusztrált állapotod?
2015. máj. 1. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!