Lányok, nők! Milyen gyakran lakkozzátok körmötöket? Úgy értem, hogy mindig ki van lakkozva, vagy vannak lakkmentes napok?
Nekem mindig ki szokott lenni. Csak akkor nem, ha éppen leszedtem az előzőt, aztán elfelejtem kifesteni újból, ilyenkor egy napot lakk nélkül van :D Általában piros, barna, rózsaszín vagy szürke. Régebben sokat volt fekete, mostanában azt már nem használom.
17/L
Szinte mindig ki van lakkozva(piros,lila,rózsaszin több árnyalata,francia,kisvirágos,stb)
akkor nincs,ha már az előző lekopott,le kell mosni,de nincs időm újat felkenni.
25/N
Nekem is mindig ki van festve. 1 hétig nagyon szépen bírja a lakk, utána kezd kopni a körmöm hegyén. Ekkor általában lemosom, egy kis olívaolajat masszírozok bele ápolásként, pár óra múlva pedig kifestem másmilyen színűre :)
21/L
Nekem mindig ki vannak lakkozva. Általában heti 1x-2x festem őket. :)
23/l
Én mindig lakkozok, lakk nélkül meztelennek érzem magam. Kb ugyanúgy, mintha felső nélkül mászkálnék az utcán. :P
Jelenleg munkanélküli vagyok, szóval van időm, plusz a lakkozás a mániám is, szóval általában 2, max 3 naponta váltok. Szeretek különböző mintákat, technikákat is kipróbálni, jó szórakozás. De nem tudom, mennyire fog ez megváltozni, ha lesz munkám...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!