Lányok! Miért lakkozzátok a körmötöket?
Figyelt kérdés
Miért jó az?
És pláne miért jó különböző csiri-csáré színekre festeni?
2010. márc. 7. 13:38
2/13 anonim válasza:
Nekem most lilára van kifestve és csillámok vannak benne. :P :D
3/13 anonim válasza:
Mert nekem tetszik! Igényesebben néz ki. Látszik hogy foglalkozok magammal. Oké, persze nem kell túlzásba vinni...
4/13 anonim válasza:
mert szórakoztat amíg megalkotom :)
5/13 anonim válasza:
Mert szerintem szebb (az ízléses színek), és remek kiegészítő, ha a ruhával harmonizál a színe:)
Nekem pl. most sima francia manikűr van, szerintem nagyon ápolt így a kezem. Sokkal szebb mint lakk nélkül! Sokat dob a megjelenésemen.
6/13 anonim válasza:
nekem tetszik, feldobja a megjelenést, nem lesz olyan uncsi. Egyszer minden körmömet más színűre festettem :D
7/13 anonim válasza:
Szerintem a köröm olyan, mint egy ékszer (:
És ha ügyes vagy, nem kell rá tízezreket költeni, hogy igényesen nézzen ki.
Nekem most franca, kis kővel a gyűrűsujjakon.
8/13 anonim válasza:
Szórakoztat, csinos és nőies. Plusz még ápoltnak is tűnök tőle.
Jobb ma egy festett köröm mint holnap egy lerágott. (Igen, most találtam ki...)
9/13 anonim válasza:
Nekem most kék. Mert nem tetszik a körmöm szine. :D
És szeretem a feltünő és a másokszerint "magamranemkenném" dolgokat. (:
10/13 anonim válasza:
Mert szerintem a köröm "magában" unalmas. Feketével, pirossal, vagy lilával szoktam kifesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!