Műkörmös lányok! Nektek mennyiért töltik a körmötöket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 17:16
2/9 anonim válasza:
Nekem 2500ért csinálnak mindent. ("Rokonhoz" járok)
3/9 anonim válasza:
Az enyém 4000-ért csinálta, de olyan is volt, aki 5000-et kért el. Többek között ezért sem hordok már műkörmöt, mert nagyon sokallom.
4/9 A kérdező kommentje:
Húúú hát aakkor én még szerencsés vagyok nekem 2800:O De amúgy hallottam már olyat is h.van aki 1500-2000ért...
2011. márc. 10. 17:40
5/9 anonim válasza:
húh lányok jó sokba kerültök :D
6/9 A kérdező kommentje:
Az biztos:D
2011. márc. 10. 18:06
7/9 anonim válasza:
4000ft,de én magamnak is megtudom csinálni:P
8/9 A kérdező kommentje:
Én is meg tudnám szerintem csak sokba kerülne beszerezni hozzá a dolgokat:S Hosszú távon tuti jobban járnék de jelenleg nem tudnék ennyit kiakdni:/
2011. márc. 10. 18:23
9/9 anonim válasza:
nekem itt Pécsett 1800ft a töltés.. akármilyen.olcsó megvagyok vele elégedve pedig én.aztán tényleg a tökéletessègre törekszek :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!