Hogyan szedjem ki a szemöldököm?
Na szóval arról lenne szó hogy először szedném ki de lenne pár kérdésem
Mennyi ideig tart?
Azt hogy hol kell bejelölni megvan csak azt nem értem hogy hogyan kell összekötni?
15/l
Nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy "összekötni". E mit jelent?
Boltokban lehet kapni ilyen sablonokat és azzal könnyebben tudod formára szedni. Én szabad kézzel szoktam magamnak, nem próbáltam még sablonnal, de szerintem jó lehet. Viszont az is elég, ha szemöldökceruzával bejelölöd, hogy mi maradjon meg és mit akarsz kiszedni. Esetleg át is rajzolhatod és úgy jobban látszódik. Rengeteg dolog van a neten, hogy milyen arcformához mi illik stb., ezekre rá tudsz keresni. Ha a forma nagyjából rendben van, akkor elég csak kicsit vékonyabbra szedni vagy a ritkább részt, a kósza szálakat kiszedni. Szerintem simán ki lehet szedni magadnak, én is ennyi idős vagyok és még van szemöldököm és szerintem nem is csúnya. Viszont, ha nem mersz belevágni vagy nem vagy benne biztos, akkor kérd meg anyukádat/testvéredet/barátnődet, akire rá mered bízni vagy elmehetsz egy kozmetikushoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!