Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan szedjem ki a szemöldököm?

Hogyan szedjem ki a szemöldököm?

Figyelt kérdés
először akarom kiszedni a szemöldököm és nem tudom hogy hogyan csináljam hogy ne fájjon kérlek írjatok sokan :)
2014. márc. 27. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szokták azt mondani, hogy jegeld le, hogy kevésbé fájjon...NE TEDD!!! Első szemöldök szedésemnél én is ezt rontottam el...a hidegtől összehúzódnak a pórusok és sokkal nehezebb (és fájdalmasabb) kiszedni a szálakat...

Gőzzel tágítsd ki a pórusokat, így könnyebb kiszedni, mert amúgy is megpuhul a bőr is, és így nem fáj annyira...aztán jegeld le, hogy hűsítsd...:)

De igazából a fájdalom nem fog megszűnni, csak minimalizálni lehet...

2014. márc. 27. 19:55
 2/4 anonim válasza:
100%
Én általában ezt a kozmetikusomra bízom, mert van egy ismerősöm aki magának szedte, de eléggé rosszul, túl sokat szedett ki és aztán nem nőtt neki vissza. Valamikor viszont előfordul, hogy magamnak szedem, de nem sokszor. Ha először akarod kiszedni akkor az elég nehéz, mert neked kell megszabni az ívét. Szóval röviden és tömören én a kozmetikust ajánlom. Majd ha már megvan az íve és ügyes is vagy, szedheted magadnak. :)
2014. márc. 27. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem először menj el kozmetikushoz, aki megadja neki a formát. onnantól magadnak is szedheted, ügyelve arra, hogy a kialakított vonalba ne rondíts bele. ez azt jelenti, hogy amikor kicsi, már szedd ki, mert ha hagyod megnőni, egybeolvad. így nem is fogod észrevenni, hogy melyik szál tartozik oda, és melyik nem. a fájdalom relatív, szerintem abszolút nem fájdalmas. mondjuk nekem a gyanta sem fáj, még hónaljnál sem.

ügyes legyél,

L21

(mellesleg az én szemöldököm mindig saját magamnak szedtem. bevallom, voltak kritikusan elb.aszott szemöldökeim, de most tökéletes. még a pasik is dicsérik :) )

2014. márc. 27. 22:38
 4/4 dorcsuu ***** válasza:
Első alkalommal mindenképp bízd rá kozmetikusra. Mondjuk én azóta már megváltoztattam a formáját, mert nem tetszett, ahogy ő szedte ki, de mielőtt sikerült eltalálnom a perfekt ívet olyan szemöldökeim voltak, hogy ihaj. :D Még jó, hogy egy idő után normálisan visszanőtt.
2014. ápr. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!