Hogyan szedjem ki a szemöldököm?
Szokták azt mondani, hogy jegeld le, hogy kevésbé fájjon...NE TEDD!!! Első szemöldök szedésemnél én is ezt rontottam el...a hidegtől összehúzódnak a pórusok és sokkal nehezebb (és fájdalmasabb) kiszedni a szálakat...
Gőzzel tágítsd ki a pórusokat, így könnyebb kiszedni, mert amúgy is megpuhul a bőr is, és így nem fáj annyira...aztán jegeld le, hogy hűsítsd...:)
De igazából a fájdalom nem fog megszűnni, csak minimalizálni lehet...
szerintem először menj el kozmetikushoz, aki megadja neki a formát. onnantól magadnak is szedheted, ügyelve arra, hogy a kialakított vonalba ne rondíts bele. ez azt jelenti, hogy amikor kicsi, már szedd ki, mert ha hagyod megnőni, egybeolvad. így nem is fogod észrevenni, hogy melyik szál tartozik oda, és melyik nem. a fájdalom relatív, szerintem abszolút nem fájdalmas. mondjuk nekem a gyanta sem fáj, még hónaljnál sem.
ügyes legyél,
L21
(mellesleg az én szemöldököm mindig saját magamnak szedtem. bevallom, voltak kritikusan elb.aszott szemöldökeim, de most tökéletes. még a pasik is dicsérik :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!