Egy hozzáértő berajzolná nekem a képemen, hogy milyen formára szedjem majd a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Most növesztem, és szeretném normális formára szedni majd remélhetőleg 1 hónap múlva már normális lesz mert kib*szott vékonyra szedtem :( ricinusolajjal kenegetem naponta 1x 2x
2015. ápr. 1. 17:37
1/8 anonim válasza:
Hát én magamnak szedem, mindig is magamnak szedtem.. De ehhez érzék kell és tapasztalat.. Szerintem addig ne csinálj vele semmit amíg vissza nem nő olyanra amilyen eredetileg nem volt.. Aztán ha elmész konzmetikushoz ő majd megmondja hogy milyen forma állna jól neked hiszem ebből semmit nem lehet látni.. Szemöldököt egész archoz készítenek.. De ha gondolod küldhetsz privatba egész arcos kêpet segitek.:) 16\l
2/8 anonim válasza:
Ahhoz az arcodat is látnunk kéne, hogy megállapítsuk, melyik szemöldökforma való neked.
3/8 anonim válasza:
a szemedet és az egész arcodat látni kéne
4/8 anonim válasza:
Hagyd kinőni teljesen, majd battyogj el egy kozmetikushoz, aki megmutatja, hogy milyen áll a legjobban. Utána már magadnak otthon is ki tudod szedni.
(Én évek óta magamnak szedem, de senki nem mondja meg, hogy nem kozmetikus csinálja)
5/8 A kérdező kommentje:
lehet az lenne a legjobb :) remélem május közepe fele már türhető lesz mert esküvő :( és nem akarok arra dzsungellel menni :D
2015. ápr. 1. 18:33
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2015. ápr. 1. 18:33
7/8 anonim válasza:
Ne szórakozz a szedegetéssel. Mikor éves voltam, egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy elsőre magamnak akartam kiszedni. Hát az eredmény katasztrófa lett...
Megvártam míg kinő, aztán szépen kiszedettem kozmetikussal. Azóta már magamnak is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!