Hogyan csináljam meg a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon világos a szemöldököm és egyáltalán nem dús. A formája sem szép. A hajam szőkésbarna. A problémám az lenne, hogy egyszerűen nem tudom szépen megcsináni a szemöldököm, mert ha ceruzával csinálom iszonyat sötét és borzasztó ronda. Ha pedig enyén nyomom rá a nap végére nem is látszik, hogy csináltam vele valamit. Milyen színt vegyek egyáltalán? Mivel érdemes próbálkoznom? Valaki segítsen, köszönöm!:(2015. márc. 22. 15:03
1/7 anonim válasza:
Ne ceruzával csináld. Én szemhéjpúderrel szoktam áthúzni, egy kis szivacsos végű applikátorral. Válassz egy olyan árnyalatot, ami nem sokkal sötétebb az eredeti színénél. Akkor nem kelt majd mesterkélt hatást.
2/7 anonim válasza:
Ne fekete ceruzával csináld, hanem szürkével.
Én is úgy szoktam, mert ugyanez a problémám.
3/7 catyst válasza:
En festeni szoktam magamnak:-) par alkalom utan rajosz hogyan csinalhatsz szep ivet, de pont a mostani Avonbol lehet rendelni szemoldok sablonokat is!;) Amikor kopik szemoldok ceruzaval szoktam athuzni. Mindenbol sotetbarnat hasznalok.
Remelem segitettem. Puszi:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. márc. 22. 16:41
6/7 anonim válasza:
catrice vagy oriflame szemöldökformázó készletből a világos árnyalatú porral menj át finomat a szemöldöködön. természetesebb hatású, mint a ceruza. az oriflame-ben van wax is, amivel tartósabb marad.
7/7 anonim válasza:
Oriflame helyett ajánlom a Nyxet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!